Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai bună ceapă umplută ca-n Banat cu sos de paradaisă. Secretul gratinării perfecte a legumelor

Publicat:

Preparatul este specific bucatariei banatene, ingredientele vedeta fiind ceapa, maslinele si nucile. Rantasul vine sa completeze gustul delicios al mancarii prin combinatia de ulei, faina, zahar, pasta de tomate si vin.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…

FOTO/VIDEO: Obiceiul vopsirii oualor in coji de ceapa se pastreaza și astazi pe Valea Bargaului

09:05, 04.05.2024 - Este un obicei ce dateaza de multe decenii incoace. Din cauza faptului ca mai demult nu exista vopsea de oua, bunicii noștri au gasit un mod mai sanatos și natural de a pregati ouale pentru a le ciocni in ziua de Paște. Chiar daca procesul este simplu, rezultatul este unul surprinzator. Maria (46 de…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce spune Adrian Caciu despre prețul legumelor din Piața Obor

17:50, 13.04.2024 - Ce parere are Adrian Caciu in legatura cu prețul legumelor din Piața Obor? Ministrul a fost acolo și a decis sa compare prețurile cu cele din ultimii ani. „Prețuri astazi, Piata Obor. Aș intreba (nu ca nu aș cunoaște raspunsul dar ma gandesc ca unii dintre cei carora ma adresez ar putea ieși din ipocrizia…

Ce parere are Adrian Caciu in legatura cu prețul legumelor din Piața Obor

17:45, 13.04.2024 - Ce parere are Adrian Caciu in legatura cu prețul legumelor din Piața Obor? Ministrul a fost acolo și a decis sa compare prețurile cu cele din ultimii ani. „Prețuri astazi, Piata Obor. Aș intreba (nu ca nu aș cunoaște raspunsul dar ma gandesc ca unii dintre cei carora ma adresez ar putea ieși din ipocrizia…

Secretul celor mai bune icre de fasole cu ceapa. Ce ulei sa folosești, de fapt, e chiar o surpriza

12:40, 28.02.2024 - Cea mai tare rețeta de icre de fasole cu ceapa. Pentru cei care țin post, este un preparat perfect, care se potrivește perfect pentru oricare moment al zilei. Afla care este secretul acestui fel de mancare și ce ulei ar trebui, de fapt, sa folosești. Ce ulei se folosește la icrele de fasole cu ceapa…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?