Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai bună musaca de cartofi. Paşii unei reţete perfecte: cât se ţine la cuptor şi de ce nu se pun cartofi cruzi

Publicat:

Pretentioasa, dar deosebit de gustoasa, musacaua de cartofi ia mult timp gospodinei sa o prepare. Cu toate acestea, delcioasa mancare nu lipseste de pe mesele romanesti. Pasii retetei perfecte ii gasim la regretatul gastronom , in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cartofi cu malai, reteta la cuptor de care te vei indragosti. Uiti de carne cand ii mananci!

11:30, 08.03.2024 - Daca ești un fan al mancarurilor simple și delicioase, care au in compoziție cartofi, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata o rețeta captivanta și savuroasa de cartofi la cuptor in crusta de malai. Aceasta rețeta este simpla și ușor de preparat, dar folosește și ingrediente foarte accesibile, pe care…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Bucurie: Șezatorile iernii la George Enescu au strans zeci de sateni in costume tradiționale, muzica buna și bucate delicioase

20:15, 25.02.2024 - Bucurie: Șezatorile iernii la George Enescu au strans zeci de sateni in costume tradiționale, muzica buna și bucate delicioase Comuna George Enescu a fost astazi gazda unui eveniment de tradiție – ”Șezatorile iernii”, organizat in fiecare an, cu multa maiestrie, de catre Centrul pentru Conservarea și…

Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day

21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?