Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum facem cei mai buni cârnaţi maramureşeni cu varză acră la cuptor. Secretul călirii verzei cu brânză rasă şi smântână

Publicat:

Umplerea si afumarea carnatilor este una dintre cele mai frumoase si bine pastrate traditii din Maramures, iar combinarea cu varza acra la cuptor si aromele atent alese dau preparatului o savoare deosebita care merita cu siguranta efortul gatirii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Lista alimentelor de baza pentru care se aplica masura limitarii adaosului comercial, pana la sfarșitul anului 2024

23:10, 27.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 5/2024 pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta a Guvernului 67/2023 privind instituirea unei masuri cu caracter temporar de combatere a cresterii excesive a preturilor la…

Satul din Romania unde fermierii prepara cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM. Localitatea are sol saraturat și e bogata in saruri minerale

08:40, 27.03.2024 - Satul brailean Gulianca a devenit cunoscut datorita branzei, un produs care se obtine din lapte de oaie, al carui secret consta in gustul unic dat de iarba care creste pe solul saraturat și bogat in saruri minerale. „Este cea mai buna iarba din țara, oile o iubesc”, spun fermierii dunareni. Povestea…

Primarul Emilian Pop a trecut la PNL Maramureș

22:25, 25.03.2024 - Primarul comunei Sacalașeni, Emilian Pop, a trecut la PNL Maramureș, dupa ce pana in prezent facea parte din PSD. ”Zi de zi vin alaturi de mine, in echipa PNL Maramures , noi oameni, fapt pentru care sunt recunoscator. Ni se alatura cetațeni simpli, profesioniști din diverse domenii, tineri, foarte…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm

12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani

22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…

Greseala pe care o facem cu totii cand preparam clatite. Un bucatar de top isi dezvaluie secretul

11:05, 14.02.2024 - Cu toate ca rețeta este una cat se poate de simpla, foarte mulți evita sa facaacest desert delicios. De ce? Prepararea dureaza destul de mult și este un proces ce necesita atenție și ceva dexteritate. In plus, de multe, ori, rezultatul nu este cel dorit. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala…


Ce parere ai despre aceasta stire?