Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum erau sărbătorile în copilăria Andreei Tonciu. Vedeta și-a amintit de perioada când era doar un copil: „În fiecare an...” / VIDEO

Publicat:

In exclusivitate pentru , a vorbit despre cum erau sarbatorile in copilaria ei. Vedeta și-a amintit de perioada cand era doar un copil și susține ca nimic nu mai este la fel ca in trecut. Iata ce declarații a facut bruneta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va petrece Andreea Balan de Paște. Vedeta iși amintește cu drag de sarbatorile din copilarie: „Mergeam la țara...” / VIDEO

12:00, 30.04.2024 - Andreea Balan a dezvaluit ce planuri are de Paște. Vedeta iși amintește cu drag și dor de sarbatorile din perioada copilariei. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Oana Roman a visat-o pe Mioara Roman. Mama vedetei a fost inmormantata intr-o rochie neagra, cu perle la gat

11:10, 27.02.2024 - Oana Roman și-a condus ieri, 26 februarie, pe ultimul drum, mama. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, pe 23 februarie, la azilul unde locuia de cațiva ani. Vedeta sufera dupa pierderea mamei, pe care a și visat-o. Oana Roman se afla intr-o vacanța in Egipt vineri, atunci cand a aflat ca mama…


Ce parere ai despre aceasta stire?