Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au evitat SUA un RAZBOI NUCLEAR in 1967

Publicat:

Oameni de stiinta si ofiteri in rezerva ai US Army au povestit despre cum a fost evitat al treilea Razboi mondial, care putea izbucni din cauza unei defectiuni aparuta in sistemul de echipamente radar din cauza unei furtuni solare. Un articol pe aceasta tema poate fi citit in revista .

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 813. Asaltul rușilor la Vovceansk a dus la evacuarea a 8.000 de oameni

09:10, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Mircea Geoana da un mesaj intr-o zi importanta: 'Oameni care au spus 'Pe aici nu se trece''

16:20, 29.04.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, a marcat, astazi, Ziua Veteranilor de Razboi din Romania. Prin postarea sa, Geoana a omagiat curajul, sacrificiul și devotamentul veteranilor, subliniind contribuția lor esențiala pentru independența și modernizarea Romaniei.

Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren

13:11, 22.04.2024 - Ninge de ore bune in mai multe zone din țara, in plina primavara Sursa articolului: Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Un coș de fum neizolat, cauza incendiului puternic din Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de oameni au ramas fara case

20:20, 31.03.2024 - Este ancheta dupa ce acoperișul unei cladiri din Centrul Vechi al Capitalei a fost distrus de un incendiu. Zeci de oameni au ramas, temporar, fara case, iar intervenția a fost una dificila pentru pompieri, care au ajuns cu greu cu autospecialele pe imobil, din cauza aglomerației. 

Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra Odesei. Cinci oameni au fost raniți

00:05, 30.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele aeriene ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra orasului Odesa, in sudul Ucrainei, au declarat oficialii ucraineni, insa resturi care au cazut au lovit infrastructura civila, ranind cinci persoane.

Vladimir Putin avertizeaza: Nimic nu precipita Rusia catre un razboi nuclear, dar ea „este gata” de acțiune

13:15, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul, intr-o declarație pentru agenția de presa rusa RIA Novosti și postul de televiziune „Rosia-1”, ca Rusia este, sub aspect tehnic, pregatita pentru un razboi nuclear. A dat insa asigurari – citat de „Le Figaro” – ca „scenariul unui razboi…


Ce parere ai despre aceasta stire?