Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată una dintre cele mai moderne camere din România de terapie pentru copiii cu probleme neuro-psihice. „Sunt stimulaţi multi-senzorial“

Publicat:

La centrul de sanatate mintala pentru copii din municipiul Botosani a fost inaugurata o camera multi-senzoriala unicat in Moldova. Este dotata cu aparatura de ultima generatie pentru stimularea simturilor copiilor cu nevoi speciale, in special cei cu autism.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kuleba: „Avem nevoie de sisteme moderne de aparare aeriana. Noi nu protejam doar cerul ucrainean ci si pe vecinii din Moldova, Romania si Polonia”

18:10, 15.04.2024 - Ucraina le-a cerut din nou aliatilor sa faca „pasi extraordinari si indrazneti” in vederea furnizarii de aparare aeriana pentru a ajuta la apararea impotriva valurilor de atacuri aeriene rusesti care au vizat sistemul energetic in ultimele saptamani, iar unul dintre argumentele aduse de ministrul de…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Ludoteca de la Botoșani, proiectul unic care da speranțe copiilor cu probleme de vedere sau de auz

06:50, 26.03.2024 - In municipiul Botoșani se afla un centru educațional unicat in Romania. Este vorba despre o ludoteca specializata pentru copii cu deficiențe de auz și vaz. Ludoteca beneficiaza de jocuri și materiale didactice personalizate pentru aceste deficiențe, dar și de creații originale

Parcul cu puteri vindecatoare pentru copiii cu dizabilitați. „O lume a senzațiilor care educa simțurile”

04:30, 21.02.2024 - In municipiul Botoșani va fi amenajat un parc imens pentru copiii cu dizabilitați, ce va dispune de instalații și amenajari inedite pentru stimulare motrica și senzoriala. Intre acestea, o fantana muzicala in culori. Este primul parc senzorial din Moldova și al doilea din Romania.

Primul parc senzorial din Moldova. Cum va arata zona publica dedicata copiilor cu dizabilitați din nordul regiunii

20:06, 19.02.2024 - In municipiul Botoșani se construiește al doilea mare parc senzorial din Romania. Aceasta investiție este finanțata de Uniunea Europeana și este destinata, in special, copiilor cu dizabilitați. Acest parc terapeutic este mana cereasca pentru parinții copiilor cu autism.

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…

Alcoolul, temelie in satele sarace din Romania. Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani

23:50, 13.02.2024 - Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales la țara, in aceste zone, se bea de se stinge. Recunosc asta pana și localnicii.

Gripa da tarcoale in școli: APEL catre parinți sa NU iși duca copiii bolnavi la cursuri

16:30, 07.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica saptamana trecuta din cauza gripei. Motiv pentru care și la nivelul județului Botoșani au fost transmise o serie de recomandari de catre Direcția de Sanatate Publica (DSP).


Ce parere ai despre aceasta stire?