Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe

Publicat:

In spatele lor se afla o echipa, jurnalistii si un patron - ,,mogulul”. Si acest fapt nu este in mod neaparat ceva rau. Este doar contemporaneitatea noastra asumata, a unei  lumi mobile, industrializate, marcate de viteza unde aceasta maniera de a trai evenimentele este normalitatea. Riscul cel mare este, insa, banalizarea ori superficialitatea. Sa ai la fiecare 10 de minute un ,,breaking-news”, deja nu mai este o noutate pentru  bombardatul telespectator pensionar care are mult timp liber ori pentru grabitul tanar, cititor de presa online, direct de pe iPhone-ul propriu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu InfoClima: Patru milioane de romani, expuși zilnic la poluarea fonica produsa de traficul rutier. Cum este afectata starea de sanatate și calitatea vieții

13:05, 18.04.2024 - Aproape patru milioane de romani sunt expuși zilnic la un nivel ridicat de zgomot produs de traficul rutier in timpul zilei (55 dB), iar trei milioane se confrunta cu un nivel ridicat de zgomot produs de trafic in timpul nopții (50 dB). Aceasta expunere poate avea efecte grave asupra sanatații, cum…

Prima carte care o evoca pe Cocuța Conachi, care a facut spionaj in favoarea Unirii Principatelor

07:25, 03.04.2024 - La Galați a fost lansat volumul „Ecaterina (Cocuța) Conachi Vogoride – Eseu despre eroina din umbra” a scriitorului Vasile Ghica, acesta fiind primul volum in care este evocata personalitatea celei care a facut spionaj pentru dezvaluirea acțiunilor Imperiului Otoman impotriva unirii, aceste dezvaluiri…

Patru suspecti in atacul terorist de la Moscova au fost aduși batuți la tribunal și arestati. Ce se știe despre ei

07:35, 25.03.2024 - In Rusia, patru suspecți, toți cetațeni din Tadjikistan, au fost puși sub acuzare pentru terorism pentru comiterea masacrului de la Moscova in care au fost uciși peste 130 de oameni.  Treo dintre ei și-ar fi recunoscut vinovația. Cu fețele umflate și vinete, au ajuns la tribunal purtand semnele unor…

O mina de aur in care se aflau mai mulți muncitori s-a prabușit in Rusia. A fost instituita stare de urgența

16:35, 19.03.2024 - Cel puțin 13 mineri au ramas blocați, marți, 19 martie, la o adancime de aproximativ 125 de metri din cauza prabușirii unei mase muntoase la o mina de aur din regiunea rusa Amur, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgența, relateaza agenția rusa Interfax.„In timpul prabușirii maselor de roca,…

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, ironic dupa ce a fost convocat la MAE: A fost cel mai vag demers pe care l-am intalnit in timpul sederii mele in Romania

19:20, 18.03.2024 - Ambasadorul Rusiei la Bucuresti Valeri Kuzmin a comentat ironic, intr-o declaratie acordata TASS, convocarea sa la Ministerul Afacerilor Externe, afirmand ca subiectul conversatiei nu a fost clar definit si ca a fost cel mai vag demers pe care l-a intalnit in timpul sederii sale in Romania. Stirea TASS…

Simulare BAC 2024. Proba de Limba și literatura romana incepe luni la ora 9

20:41, 03.03.2024 - Elevii din ultimul an de liceu susțin luni, 4 martie, prima proba din cadrul simularii examenului de Bacalaureat 2024, cea de Limba și literatura romana, potrivit calendarului simularii. Candidații intra in sali pana la 8.30 pe baza unui act de identitate. Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise…

Cum a jucat Razvan Marin impotriva echipei de care aparține » Notele primite in presa italiana

20:10, 03.03.2024 - Razvan Marin (27 de ani) a fost integralist in Empoli – Cagliari, scor 0-1, din etapa a 27-a din Serie A. Romanul nu a reușit sa repete performanța din runda precedenta (doua pase de gol in Sassuolo – Empoli, 2-3) impotriva echipei de la care este imprumutat și a fost considerat in presa din Italia…

Salinoterapia – beneficii pentru foarte multe afecțiuni

16:35, 09.02.2024 - Inca din cele mai vechi timpuri s-a remarcat faptul ca oamenii care se ascundeau in peșterile de sare in fața diverselor pericole erau mai sanatoși, mai rezistenți la frig și supraviețuiau mai bine epidemiilor. Astfel a luat naștere salinoterapia, cu rezultate foarte bune pentru sanatate, datorita aerului…


Ce parere ai despre aceasta stire?