Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată soția lui Ionuț Gojman de la Insula Iubirii sezonul 4. Fostul iubit al Mirelei Baniaș a devenit tată în urmă cu 2 ani

Publicat:

Ionuț Gojman, fostul concurent din sezonul 4 , se mandrește cu o soție foarte frumoasa. Fostul iubit al Mirelei Baniaș traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de femeia care i-a daruit un copil in urma cu 2 ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a casatorit. Cine e soția lui

11:20, 27.04.2024 - Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite in sezoanele 8 și 9. Tanarul s-a casatorit ieri la starea civila, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Cine sunt concurenții de la Insula Iubirii sezonul 8. Lista completa cu participanții 

13:20, 25.04.2024 - Fanii show-ului Insula Iubirii au motive de bucurie, pentru ca sezonul 8 se pregatește de debut pe micile ecrane. Cinci cupluri se pregatesc de experiența vieții lor, punandu-și la incercare relația timp de 21 de zile, rezistand tentațiilor și neștiind ce face partenerul lor pe cealalta insula. Iata…

Serialul Lia- Sotia sotului meu de la Antena 1 a fost reinnoit pentru sezonul patru și ultimul al seriei. Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvaluie marele deznodamant

15:55, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Șocant! Ciro Immobile a fost agresat de fața cu soția și copilul sau

14:50, 15.03.2024 - Golgheterul lui Lazio, 34 de ani, a fost atacat de un grup de indivizi in fața gradiniței baiatului sau in varsta de numai 4 ani. Ciro Immobile este un jucator esențial pentru Lazio. Iubit de suporteri. Insa asta nu-l scutește de neplaceri. Golgheterul romanilor a fost vineri dimineața victima unui…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?