Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată pe dinăuntru un reactor nuclear

Publicat:

Imaginile au fost facute cu ocazia celei de-a saptea editii a asupra izotopilor. detine 6 reactoare, urmand ca alte trei sa fie lansate in viitorul apropiat. Numarul angajatilor ajunge la 5000.

 

Citește mai departe pe MONEY.ro și vezi cum arata pe dinauntru un reactor nuclear - GALERIE FOTO

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Jennifer Lopez si-a dezamagit fanii. Cum ii pacaleste „zeita frumusetii” de la Hollywood, imaginile care vorbesc de la sine: „Moarta pe dinauntru”

09:45, 12.05.2024 - „Zeita frumusetii” de la Hollywood se confrunta cu un val de reacții negative fața de apariția de la Met Gala 2024, eveniment organizat la New York pe 6 mai 2024. Jennifer Lopez i-a dezamagit pe unii fani, care o acuza ca folosește filtre pentru a-și masca inaintarea in varsta: „Moarta pe dinauntru”.…

38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobil. Zelenski: „Radiațiile nu au granițe. Centrala Zaporojie trebuie sa fie eliberata”

13:10, 26.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat vineri cu privire la riscul unui incident nuclear in contextul in care centrala Zaporojie se afla sub ocupatie rusa, o atentionare prilejuita de comemorarea a 38 de ani de la catastrofa de la Cernobil, informeaza AFP.

Se implinește profeția lui Medvedchuk? Putin a lansat racheta morții, simuland un atac nuclear pe teritoriul Ucrainei

08:05, 01.04.2024 - Vladimir Putin a orchestrat recent un exercițiu de simulare a unui atac nuclear asupra Ucrainei. Care a fost traiectoria rachetei? Intr-un raspuns rapid și eficient, avioanele de lupta ale forțelor aeriene ucrainene au reușit sa intercepteze și sa doboare o racheta de croaziera ruseasca, modelul Kh-55SM,…

Vladimir Putin avertizeaza: Nimic nu precipita Rusia catre un razboi nuclear, dar ea „este gata” de acțiune

13:15, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul, intr-o declarație pentru agenția de presa rusa RIA Novosti și postul de televiziune „Rosia-1”, ca Rusia este, sub aspect tehnic, pregatita pentru un razboi nuclear. A dat insa asigurari – citat de „Le Figaro” – ca „scenariul unui razboi…

PROIECT Rusia și China doresc instalarea unui reactor nuclear pe Luna

16:20, 06.03.2024 - Rusia și China iau in considerare trimiterea pe Luna a unui reactor nuclear in urmatorul deceniu, transmit agențiile rusești de știri RIA Novosti și TASS. The post PROIECT Rusia și China doresc instalarea unui reactor nuclear pe Luna first appeared on Informatia Zilei .

Seful spionajului rus, dupa ce Macron a vorbit de trimiterea de soldati NATO in Ucraina: „Ne duce in pragul razboiului nuclear”

08:45, 06.03.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, afirma directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin.

Rusia și China vor sa instaleze un reactor nuclear pe Luna

15:00, 05.03.2024 - Rusia și China iau in considerare amplasarea unei unitați nucleare pe Luna in urmatorii ani, a declarat marți Iuri Borisov, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos, a informat agenția de presa de stat RIA, potrivit Reuters.

Rusia amenința cu un razboi nuclear. Ce țari sunt vizate daca pierd razboiul din Ucraina

15:55, 19.02.2024 - Campania Rusiei din Ucraina a ajuns iar intr-un impas, iar cancelariile europene tot pun presiuni pe Kremlin, in ideea de a inceta razboiul. Pe de alta parte, apropiații lui Putin fac din nou declarații beligerante, amenințand cu un potențial razboi nuclear.


Ce parere ai despre aceasta stire?