Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta maica stareţă însărcinată. Şi-ar fi abandonat primul copil la Iaşi

Publicat:

Maicuta de la , care a nascut gemene, ar fi pacatuit tot cu o fata bisericeasca. Acum cativa ani, ea si-ar fi abandonat un baietel in Moldova, spunand ca pleaca la munca in strainatate.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Iancu Alin Carnariu, candidatul PNL Neamț pentru primaria Tupilați

16:45, 02.05.2024 - Comuna Tupilați se afla in extremitatea estica a județului, la limita cu județul Iași, pe malurile raului Moldova. Cea mai veche atestare despre existența satului Tupilați o aflam dintr-o veche adnotare, pe o carte daruita in anul 1676 schitului “Trei calugari”. Iancu Alin Carnariu, candidatul PNL Neamț…

Premierul Ciolacu s-a ales cu plangere pentru discriminare. George Simion, reacție halucinanta dupa derapajul premierului: "Nu este moldovean, probabil e rrom"

12:36, 29.04.2024 - Plangerea la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii i-a fost depusa lui Marcel Ciolacu de liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, pe motiv de jignire a locuitorilor din regiunea Moldovei.Acesta a declarat ca premierul trebuie sa fie amendat pentru discriminare si ca și…

Au inceput lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta din Iasi. Ar trebui sa fie gata in 2027

17:16, 19.04.2024 - Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a declarat vineri, la inaugurarea lucrarilor la Spitalul Regional de Urgenta din Iasi, ca este vorba despre cea mai importanta investitie din ultimii 30 de ani din Moldova, el aratandu-se convins ca investitia va fi gata in patru ani.

„M-a abandonat ca pe un caine”. O moldoveanca ramasa fara munca in Italia traiește de o saptamana intr-un parc

11:55, 21.03.2024 - Ajunsa in Italia acum 8 ani, plina de entuziasm și cu dorința de a construi o viața mai buna pentru ea și copilul pe care il purta sub inima, Iuliana Luncaș, o femeie de 34 de ani din Moldova, a cunoscut eșecul și dezamagirea, scrie rotalianul.com.

IAȘI: Evenimentul de lansare a aplicației MuzeAR

11:50, 26.02.2024 - Centric_XR_MuseumAppLaunch_RollUp_2024 Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași in calitate de beneficiar al proiectului „Palatul Culturii AR”, implementat de Asociația Toți Pentru Unul, impreuna cu Centric It Solutions (partener inovație) și BCR (in calitate de sponsor oficial), anunța organizarea…

Profesorul roman Tudorel Toader a primit titlu onorific „Doctor Honoris Causa”: Disticția, oferita de USM

08:10, 21.02.2024 - Senatul Universitații de Stat din Moldova (USM) a conferit titlul onorific „Doctor Honoris Causa” Profesorului universitar Tudorel Toader, doctor in drept, rectorul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?