Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arata la 52 de ani candidată la preşedinţia Franţei din partea Partidului Plăcerii, arestată că a ieşit in sânii goi în campanie

Publicat:

O fosta stripteuza vrea sa fie președinta Franței. , în vârsta de 52 de ani, candideaza pentru funcția de șef de stat din partea ( du Plaisir).

Din dorința de a câștiga cât mai multe voturi, Cindy a organizat o campanie electorala neconvenționala, care i-a adus atenția oamenilor legii, scrie click.ro. Candidata a ieșit pe strada în chiloți și fara sutien, cu doar plasturi pe sfârcuri, motiv pentru care a fost arestata.

Femeia susține ca încerca sa protesteze împotriva corupției, iar gestul de…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sibiu: Candidatul ADU la presedintia CJ apreciaza ca pana in prezent este o campanie linistita

20:25, 14.05.2024 - Candidatul Aliantei Dreapta Unita (ADU) la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Sibiu, Adrian Echert, lider al Organizatiei Municipale USR, a declarat marti seara, ca "este o campanie linistita" pana in prezent.

Ana Predescu, singura candidata femeie la Președinția CJ Brașov: Propun un nou inceput pentru Brașov

11:55, 01.05.2024 - Deputatul Ana Predescu, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Brașov, din partea AUR. Aceasta a strans un sprijin semnificativ, depunand 11.190 de semnaturi pentru candidatura sa și 9.630 pentru lista de consilieri județeni.

Candidatul la președinția Partidului Verzilor, arestat la un miting pro-palestinian

05:45, 29.04.2024 - Jill Stein, managerul ei de campanie, Jason Call, și directorul ei adjunct de campanie, Kelly Merrill-Kyer, au fost luați in custodie impreuna cu alte aproximativ 100 de persoane - majoritatea studenți de la Universitatea Washington - intr-o tabara de corturi amenajata in campus.

Mexic: o candidata la primaria din Celaya a fost omorata in prima zi de campanie electorala

08:01, 05.04.2024 - Bertha Gisela Gaytan, candidata pentru primaria orașului Celaya din Mexic, a fost omorata in prima zi din campania electorala. Potrivit The Guardian, aceasta campanie este una dintre cele mai sangeroase pe care le-a avut orașul mexican, care, la rand sau, este cunoscut ca fiind cel mai violent din Mexic. 

Ursula von der Leyen a fost desemnata candidata popularilor europeni pentru presedintia CE

15:45, 07.03.2024 - Actuala presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost desemnata joi, la Congresul PPE de la Bucuresti, candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar.

De frica Rusiei, Republica Moldova cere ajutor militar de la Franța

19:25, 06.03.2024 - Republica Moldova si Franta vor semna joi un acord de cooperare in domeniul apararii, ca parte a eforturilor Occidentului de a consolida capacitatile micului stat de la granita cu Ucraina, pe fondul temerilor ca Rusia face eforturi tot mai mari pentru a destabiliza Chisinaul, dupa cum avertiza zilele…


Ce parere ai despre aceasta stire?