Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Iuliana Pepene în copilărie. Sigur nu o recunoști pe concurenta de la America Express / FOTO

Publicat:

o cunoaște toata lumea de la Observator, insa ea a devenit cu atat mai cunoscuta de cand participa la , pe , alaturi de colega ei de breasla, . Cu toate acestea, nu mulți știu cum arata prezentatoarea TV in copilarie. Sigur nu o recunoști pe concurenta de la !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Ion Minzina: Din copilarie am fost crescut și invațat ca suntem legați de credința in toate momentele vieții noastre

11:30, 25.03.2024 - Astazi, celebram Buna Vestire, cea mai veche sarbatoare a Maicii Domnului. ”Este praznicul in amintirea zilei in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naște pe Fiul lui Dumnezeu și promisiunea mantuirii noastre prin jertfa lui Iisus. Din copilarie am fost crescut și invațat…

Ce face Alexia Eram cu banii pe care ii caștiga. Fiica Andreei Esca nu mai cere bani parinților: „Pana la 50 de ani conteaza doar cum imbini hainele”

11:45, 04.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, iși caștiga singura banii de cațiva ani. Fiica Andreei Esca a dezvaluit cum iși cheltuiește banii pe care ii face și recunoaște ca investește in genți și pantofi de la brand-uri de lux.Andreea Esca și-a invațat copiii sa fie cumpatați și sa nu arunce cu banii pe…

Alexia si Aris Eram, sfaturi de aur pentru o echipa de la Asia Express. Pe cine sustin cei doi: „O sa se descurce de minune”

09:00, 28.02.2024 - Alexia și Aris Eram, concurenți in America Express – Drumul Soarelui, au dezvaluit care sunt concurenții lor favoriți de la Asia Express de anul acesta. Frații Eram au vorbit despre experiența lor in competiție și le-au oferit sfaturi prețioase prietenilor. Cine este echipa in care copiii Andreei Esca…

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?