Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Anne Hathaway fără machiaj?

Publicat:

si-a surprins fanii cu o serie de fotografii din vacanta unde isi petrece timpul alaturi de sotul ei si alti cativa prieteni.

Vedeta este admirata si apreciata pentru fiecare aparitie de pe covorul rosu. Cu toate acestea, laureata premiului Oscar a reusit sa treaca si o alta proba a celebritatii.

Surprinsa fara machiaj, vedeta in varsta de 31 de ani a demonstrat ca e la fel de frumoasa si naturala.

Foto: Hepta

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va primi un Palme d'Or onorific

09:15, 03.05.2024 - Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va putea in curand sa isi adauge un nou premiu la colectia sa. Vedeta din "Diavolul se imbraca de la Prada", care a castigat deja trei premii Oscar, va primi un Palme d'Or onorific in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului…

Actrița Anne Hathaway a descris o audiție in care a trebuit sa sarute 10 barbați: „scarboasa”

16:00, 23.04.2024 - Actrița Anne Hathaway a catalogat drept scarboasa o audiție. Vedeta și-a adus aminte de scena in care a fost nevoita sa sarute 10 barbați. Audiția a avut loc in perioada in care actrița era incepatoare, potrivit mediafax.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Cum arata Ema Uta fara pic de machiaj, de fapt. Vedeta a facut imaginea publica FOTO

17:50, 01.04.2024 - Cunoscuta in spațiul public și dupa porecla „Regina transformarilor”, datorita modului profesionist in care iși machiaza clientele, vedeta a facut publica o fotografie in care apare suta la suta naturala. Cum arata Ema Uta nemachiata și fara filtre. Imaginea a atras aprecierile multor internauți. Foto…

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Cum a fost surprinsa Dana Budeanu intr-un targ din Bucuresti. O batrana a uimit-o cu replica ei: „Mergeți sa vedeți cine suntem”

17:50, 27.02.2024 - Vedeta și-a facut recent apariția la un eveniment special organizat in Capitala. Dana Budeanu a atras toate privirile intr-un targ din București, insa o batrana a fost cea care a reușit sa o uimeasca cu o simpla replica. Dana Budeanu, o prezența neașteptata intr-un targ din București Dana Budeanu nu…

Soția lui Jorge a reacționat dupa ce vedeta TV a mers la ‘Razboinici’. Ramona Prodea a fost surprinsa total

08:10, 21.02.2024 - Schimbari majore au avut loc la Survivor in ultimele ediții. Printre cele mai surprinzatoare se numara și mutarea lui Jorge la Razboinici, ceea ce i-a atras atenția și soției sale. Ce spune Ramona Podea despre acest pas și de ce a fost atat de surprinsa cand a vazut modificarea. Ramona Prodea, surprinsa…


Ce parere ai despre aceasta stire?