Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum apar leziunile precanceroase ale tractului genital inferior şi cum pot fi descoperite

Publicat:

Bolile grave pot fi prevenite daca urmarim semne specifice, incipiente. Discutam astazi despre leziunile precanceroase ale tractului genital inferior si ce masuri se impun cu dr. Virginia Țarlea, medic primar obstetrica-ginecologie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru morminte din Epoca Bronzului, descoperite pe un camp din Prahova. Zona era recunoscuta drept un adevarat "camp al morților"

12:15, 16.05.2024 - Descoperire arheologica importanta pe un camp din Prahova, loc cunoscut cu milenii in urma drept un adevarat "camp al morților". Recent, arheologii au scos la lumina ramașițele a patru oameni, care au trait in Epoca Bronzului. Printre ei și un copil, in mormantul caruia s-au gasit doua inele de bucla…

Inulina, fibra alimentara minune, agraveaza bolile inflamatorii intestinale

07:05, 07.05.2024 - Deși este considerata de majoritatea oamenilor o minune pentru sanatate, inulina, una dintre cele mai importante fibre gasite in anumite alimente pe baza de plante și in suplimentele alimentare, provoaca inflamație in intestin și agraveaza bolile inflamat

Antibioticele sunt ineficiente pentru majoritatea infecțiilor respiratorii ale tractului inferior

09:15, 20.04.2024 - Utilizarea antibioticelor ramane frecventa pentru tratamentul infecțiilor tractului respirator inferior. Obiectivul unui nou studiu a fost de a evalua impactul utilizarii antibioticelor asupra duratei și severitații infecției acute a tractului respirator inferior (ITRI). Intr-un studiu prospectiv de…

Rafila despre Sf. Pantelimon: Nu discutam despre tabere opuse, medici și pacienți

13:15, 12.04.2024 - „Nu discutam despre tabere opuse, medici și pacienți, ci despre medici și pacienți care impreuna pot sa dea coerența actului medical”, declara ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, despre cazul de la Spitalul Sf. Pantelimon.

Un fost golgheter al Manchester United a comparat nivelul de trai din Rusia și Europa: „Novosibirsk nu este inferior Londrei”

15:45, 10.04.2024 - ​Fostul fotbalist rus Andrei Kanchelskis, un golgheter al Manchester United in anii 1990, a comparat nivelul de trai din Rusia și Europa, ajungand la o concluzie surprinzatoare, relateaza Sports24.

Tinerii, tot mai afectati de bolile specifice varstnicilor. Cum poți recunoaște afecțiunea grava devenita inamicul neașteptat

16:30, 23.03.2024 - Daca in urma cu zece ani doar 5% dintre accidentele vasculare cerebrale care ajungeau la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi erau inregistrate in randul tinerilor, la ora actuala, mai mult de 15% dintre cei care sufera un AVC sunt persoane cu varsta pana in 50 de ani.

Ce spune Klaus Iohannis despre un candidat comun al PSD-PNL la prezidentiale: 'Toti avem opinii, dar...'

14:06, 21.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intrebat ce crede despre ideea ca PSD si PNL sa aiba un candidat comun pentru alegerile prezidentiale, ca nu crede ca „este momentul acum sa discutam despre ce va fi dupa europarlamentare”. „Cunosc aceste discutii, dar nu cred ca este bine sa amestecam lucrurile…

Bolile neurologice la copii. Medicul Mihai Craiu: "Unele complicații apar din cauza raspunsului organismului, și nu din cauza virusului"

13:35, 16.02.2024 - Medicul pediatru Mihai Craiu  a dezvaluit rezultatele celor mai recente studii privind bolile neurologice și spune ca, in unele afecțiuni virale, este responsabil raspunsul imun al organismului infectat, și nu virusul in sine.


Ce parere ai despre aceasta stire?