Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat Ala Pugaciova după ce soțul ei a fost declarat „agent străin", în Rusia

Publicat:

 Dupa ce ar fi fost declarat „agent strain”, in Rusia, soția umoristului, a facut un apel catre Ministrul Justiției, in care i-a cerut instituției sa fie inclusa și ea in lista, scrie SHOK .md.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a folosit in Ucraina un agent chimic, acuza SUA: "Nu este un incident izolat"

07:45, 02.05.2024 - Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

Putin a confiscat una dintre cele mai mari exploatații agricole din Rusia: proprietarul era strain

19:20, 09.04.2024 - Kremlinul continua confiscarea marilor intreprinderi ale economiei rusești. Luni, 8 aprilie, președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind transferul activelor Agroterra, unul dintre primii 15 cei mai mari proprietari de terenuri din țara, sub controlul statului.

Kremlinul urmeaza sa o declare ”agent strain” pe regina muzicii pop din URSS, Ala Pugaciova

17:30, 29.03.2024 - Procurorii ruși au cerut Ministerului Justiției sa ia in considerare posibilitatea de a o cataloga pe Ala Pugaciova, regina muzicii pop sovietice, drept „agent strain”, o masura care ar desemna-o oficial pe cea mai faimoasa vedeta rusa drept un inamic al Kremlinului, potrivit Reuters. Aceasta și-a exprimat…

Rusia a demarat procedura de desemnare a Alei Pugaciova, legenda muzicii sovietice, drept „agent strain”

16:25, 27.03.2024 - Șeful Proiectului federal pentru securitate și anticorupție, Vitali Borodin, a anunțat ca a primit un raspuns din partea Procuraturii Generale la cererea sa de recunoaștere a Alei Pugaciova drept agent strain. Procuratura va cere Ministerului Justiției sa lanseze procedura corespunzatoare, scrie Kommersant,…

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Rușii au reacționat dur dupa votul din PE privind tezaurul Romaniei: „In limba rusa nu ai ce sa spui, doar, du-te dracului”

14:41, 15.03.2024 - Dmitri Medvedev, fost presedinte al Rusiei in perioada in care Putin a condus tara din pozitia de premier, a postat un text plin de venin pe o retea rusa de socializare in care a criticat "Rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat in Rusia".

Rusia a infiltrat un agent de influența sarb in instituțiile UE. Ce intalniri a avut acesta sub indrumarea FSB

10:45, 05.03.2024 - Informațiile de la serviciile de informații occidentale, citate de Politico, indica faptul ca Rusia folosește un agent sarb pentru a se infiltra in instituțiile UE și pentru a raspandi puncte de vedere pro-Kremlin despre invazia din Ucraina.

Romanciera rusa Ludmila Ulitkaia a fost clasificata drept agent strain

09:15, 02.03.2024 - Romanciera Ludmila Ulitkaia, care a criticat razboiul declansat de Rusia in Ucraina si care traieste in exil in Germania, a fost catalogata vineri drept "agent strain" de catre autoritatile ruse, simbol al represiunii care ii afecteaza inclusiv pe artisti.


Ce parere ai despre aceasta stire?