Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a fost îngropată o femeie de 41 de ani, doar pentru că s-a crezut că are coronavirus: ”Mi-a dat-o ca pe-un câine, dezbrăcată într-un sac”

Publicat:

Femeia a murit in ambulanța, fiind trecuta pe lista deceselor cauzate de coronavirus. Cu toate acestea, rezultatul testului a fost NEGATIV. Barbatul femeii este decis acum sa faca dreptate in instanța.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost fugarita de un caine agresiv pe o strada din Cluj-Napoca! Clujeanca iși ducea copilul la școala: ,,Am fost latrați, alergați și urmariți”

11:51, 12.06.2024 - O clujeanca susține ca a trecut printr-o experiența infricoșatoare, miercuri dimineața, in Zorilor.Femeia spune ca iși ducea copilul la școala, moment in care un caine de talie mare a inceput sa o urmareasca pe strada. Femeia și copilul au incercat sa scape de acesta, fiind fugariți și latrați incontinuu.Clujeanca…

Un șofer din Capitala, care a lovit cu mașina o femeie, a crezut ca scapa daca ii da bani și o pereche de cercei. Acum e cercetat penal

18:25, 11.06.2024 - Un șofer din Capitala este cercetat sub control judiciar, dupa ce a lovit cu mașina o femeie pe trecerea de pietoni și a plecat de la locul accidentului. Barbatul a crezut ca va scapa de acuzații, daca ii ofera victimei o suma de bani și o pereche de cercei. Dupa cateva ore, insa, femeia a ajuns la…

O femeie și fiica ei au fost mușcate de un caine intr-un parc din Sectorul 2

17:10, 05.06.2024 - O femeie de 48 de ani și fiica ei, in varsta de 9 ani, au fost mușcate, miercuri, de un caine intr-un parc din Sectorul 2. Ele au ajuns la unitați medicale diferite, pentru investigații suplimentare.

O femeie, la un pas sa fie ingropata de vie! Și-au dat seama ca respira in ultimul moment: „Un caz foarte neobișnuit”

13:20, 05.06.2024 - O femeie a fost la un pas sa fie ingropata de vie, intr-un azil de batrani din Nebraska. Constance Glantz, in varsta de 74 de ani, a fost declarata moarta de catre personalul instituției, dar a fost salvata in ultimul moment cand angajații unei firme de pompe funebre au observat ca inca mai respira.

Caz ingrozitor in Vaslui. Un barbat a fost gasit mort, in apropierea unei școli. O femeie a alertat polițiștii: ”Am crezut ca este un sac de gunoi”

09:40, 24.05.2024 - Descoperire halucinanta in Vaslui! Un barbat a fost gasit mort, pe iarba, in aproaierea unei școli. Cea care a alertat autoritațile a fost o femeie care trecea prin zona. La prima vedere, femeia a crezut ca este un sac de gunoi. Dupa ce s-a apropiat, ceea ce a vazut a șocat-o profund.

A mușcat o femeie, apoi s-a napustit asupra medicilor care au venit sa-i acorde ajutor: Un caine, impușcat de un polițist, la Balți

18:05, 20.03.2024 - Un polițist din Balți a fost nevoit sa impuște un caine la Balți, dupa ce acesta a mușcat o femeie și s-a napustit asupra medicilor care au venit sa-i acorde ajutor. In final, victima a putut fi transportata la spital pentru ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?