Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#Cucuveauamov VS Bufnița aurie / Ghiță a adus la DNA Ploiești două bufnițe pe care susține că le-a primit de la șefa DNA

Publicat:

Deputatul Sebastian Ghița, cercetat penal in mai multe dosare de corupție, a venit marți, 11 octombrie, la sediul DNA Ploiești, unde a adus o cutie cu doua bufnițe, pe care susține ca le-a primit cadou in urma cu cațiva ani de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, drept „un simbol al prieteniei dintre ei".

Citeste articolul mai departe pe actualitateaprahoveana.ro…  

Sursa articol: actualitateaprahoveana.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Barbatul susține ca a fost pacalit și iși vrea banii inapoi! Declarații pentru Spynews.ro!

15:50, 24.05.2024 - Fostul iubit al Cristinei Pucean vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre controversa pe care a creat-o pe rețelele de socializare! Tanarul, cel care a avut o relație de 6 luni cu iubita lui Bogdan de la Ploiești, inainte ca aceștia sa fie impreuna, face acuzații grave la adresa ei și a…

Incendiu la o hala din Ploiești. Mesaj Ro-Alert primit de localnici din cauza degajarilor mari de fum

11:50, 10.05.2024 - Incendiul a izbucnit, vineri, la o hala situata pe strada Rafov, din zona Nuci, in partea de sud a municipiului Ploiesti. Din cauza fumul dens, populatia a fost avertizata prin mesaj Ro-Alert, relateaza Observatorulph.Potrivit pompierilor, ard cu degajari mari de fum reziduri petroliere depozitate in…

Plangere penala dupa ce au primit alt copil de la Maternitatea din Ploiești. „Doctorul mi-a spus in fața sa zic mersi”

13:05, 02.05.2024 - Un caz petrecut in Maternitatea din Ploiești, la inceputul acestui an, a revoltat opinia publica. Doi nou-nascuți au fost incurcați și au ajuns la alți parinți. Este vorba despre doua fetițe nascute in aceeași zi.

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

09:30, 02.05.2024 - Noul ministru de Externe al Letoniei, Baiba Braze, a declarat intr-un interviu pentru European Pravda ca Ucraina a primit arme occidentale de la unii parteneri cu permisiunea de a lovi teritoriul rus. 

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Laura Codruța Kovesi, anunț de ultima ora despre dosarul Pfizer: ‘Am primit sute de reclamații!’

15:05, 18.03.2024 - Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a vorbit, in cadrul unui interviu recent, despre dosarul vaccinurilor Pfizer pentru Covid. „Am primit sute de reclamații in acest sens”, a spus șefa EPPO, intr-un interviu pentru jurnaliștii de la proiectul Follow the Money. „De aceea am deschis o…

Profesorii de la UPG Ploiesti ofera pregatire gratuita ­elevilor pentru examenul de Bacalaureat

00:05, 27.02.2024 - N.Dumitrescu Universitatea ”Petrol-Gaze” Ploiești pastreaza tradiția de a le oferi elevilor din ultima clasa de liceu ore de pregatire gratuite necesare pentru examenul maturitații. Conform unui comunicat, universitatea ploieșteana organizeaza pentru elevii de clasa a XII- a module de pregatire pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?