Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce se ocupă Daniela Crudu după ce s-a retras din televiziune. Cum face bani: ”Am tot ce-mi doresc” EXCLUSIV

Publicat:

Fosta asistenta tv ne-a marturisit ca nu mai este tentata sa revina pe micul ecran și ca in prezent se descurca foarte bine, pe plan financiar. Ce face acum ? Vedeta a parasit micile ecrane , fosta asistenta tv a lui , fosta Burlacița și candva abonata la show-urile tv, s-a retras […] The post Cu ce se ocupa dupa ce s-a retras din televiziune. Cum face bani: ”Am tot ce-mi doresc” EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa iubitul Alexandrei Ungureanu? Motivul pentru care vedeta nu locuiește cu partenerul sau: „Mi-am pierdut memoria” VIDEO EXCLUSIV

16:05, 12.04.2024 - Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai urmarite persoane publice pe rețelele de socializare. Fosta caștigatoare de la „Bravo, ai Stil!” are o comunitate uriașa de oameni care ii urmaresc activitatea zilnica. Astfel, Alexandra petrece foarte mult timp pe telefonul mobil, ținandu-și fanii la curent…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa „Gogoașa” din „Trasniți in NATO”, dupa o o cariera de 25 de ani in televiziune. S-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost o chestie temporara”

16:41, 11.04.2024 - De o buna perioada, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupa cu totul altceva. Actorul spune ca, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat ca nu are de ce sa renunțe la a fi șofer de taxi.


Ce parere ai despre aceasta stire?