Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, dezvăluire șocantă despre Diana Șoșoacă. Nu s-a putut abține: ”Șefă de bandă, l-a amenințat direct”

Publicat:

a decis sa faca dezvaluiri șocante despre Diana Șoșoaca. Fosta senatoare a fost extrem de activa in ultima perioada, dar se pare ca acțiunile ei nu au mulțumit pe toata lumea. a vorbit despre amenințarile pe care ea le-a facut in timpul confruntarilor cu jandarmii de la , […] The post CTP, dezvaluire șocanta despre Diana Șoșoaca. Nu s-a putut abține: ”Șefa de banda, l-a amenințat direct” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Borcea, decizie riscanta deși medicii i-au interzis sa faca asta. A vrut sa se afle direct de la ea: “Am din nou probleme”

14:26, 07.04.2024 - Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat complet viața dupa ce a renunțat la afacerile familiei. Mihaela Borcea profita la maximum de timpul ei liber, pe care il imparte intre Romania și SUA. Doar ca, dupa ce s-a intors din America, vedeta a luat o decizie radicala și a plecat alaturi de iubit…

Diana Șoșoca a facut din nou circ. A amenințat ca ar putea candida la una dintre cele mai importante primarii din țara

17:36, 27.03.2024 - In timpul ședinței s-a produs un incident. Mihai Chirica i-a dat cuvantul sa vorbeasca despre insemnatatea zilei de 27 martie 1918 prof. univ. dr. Claudiu-Lucian Topor, acesta este specialist in istorie moderna a romanilor si universala. In timpul discursului, acesta a facut mai multe referiri la I.C.…

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni”

23:35, 15.03.2024 - Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar și faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbaliști. Cristiano Bergodi crede ca galeria a greșit in momentul in care a ales sa nu…

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

Se prabușește IT-ul clujean? Concedieri in masa la doi dintre marii jucatori, NTT DATA și Cognizant: "Ce bulls**t au putut sa ne vanda!"

18:01, 11.03.2024 - NTT Data Romania, fosta EBS Romania, inființata la Cluj de Daniel Metz și vanduta in 2013 japonezilor, ar urma sa renunțe la mai mulți angajați, iar procesul pare sa fie unul similar și la Cognizant, fosta Softvision, fondata la Cluj de Laurențiu Russo și vanduta ulterior americanilor.

Dezvaluire șocanta a lui Gianluigi Buffon: „Mi-am cumparat diploma de bacalaureat!” + Ce pedeapsa penala a fentat uriașul portar!

12:21, 12.02.2024 - Gianluigi Buffon (46 de ani), legendarul portar italian retras vara trecuta de la Parma, a povestit cum a vrut sa se inscrie fraudulos la Facultatea de Drept: „Am facut multe greșeli in viața, mai ales cand eram tanar. Dar cea de care sunt cel mai puțin mandru este ca mi-am falsificat diploma de absolvire,…

Acces Direct. Profesorul disparut din Valcea ar fi putut sa-și pregateasca plecarea. Anișoara susține ca putea face bani prin alte metode: ”Nu a fost angajat” / VIDEO

22:35, 08.02.2024 - Cazul profesorului disparut din Valcea este tot mai complicat, iar Anișoara scoate noi probe la iveala. Fosta soție considera ca familia barbatului a vorbit cu el de pe un alt telefon și doresc sa o incrimineze pe aceasta, deoarece nu au o relație apropiata.

Profesor care a postat inregistrari in direct facute de elevi in timpul orelor: „M-au amenințat cu moartea, cu procese“

09:55, 05.02.2024 - Un profesor care a postat pe Colegiul Cadrelor Didactice live-urile facute de elevi in timpul orelor, pentru a trage un semnal de alarma parinților, susține ca a fost „amenințat cu moartea și cu procese”.


Ce parere ai despre aceasta stire?