Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crucea Roșie își va reduce 'drastic' operațiunile în Afganistan după atacurile în care au fost uciși 7 angajați

Publicat:

Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR) a anunțat luni ca iși va reduce in mod 'drastic' operațiunile in Afganistan in urma atacurilor in care și-au pierdut viața șapte dintre membrii personalului sau in anul in curs, transmite Reuters.

'Nu avem o alta alegere decât sa reducem în mod drastic prezența noastra în Afganistan', a declarat , șefa delegației CICR în aceasta țara.

Organizația nu va parasi însa Afganistanul, a precizat ea.

La 12 septembrie, Crucea Roșie și-a închis…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Ucraina i-a premiat pe hackerii care ajuta in razboiul cu Rusia. CICR a tras un semnal de alarma

10:20, 04.04.2024 - Hackerii care au ajutat Ucraina in razboiul impotriva trupelor rusești au fost premiați cu certificate semnate de comandantul Forțelor de asalt aerian ale Ucrainei. Aceștia au diferite naționalitați. Ucraina i-a premiat pe hackerii care ajuta trupele in razboiul cu Rusia . Opinia publica a ramas insa…

Un convoi de nave care trebuia sa ajunga in Gaza s-a intors cu tot cu ajutoare in Cipru, dupa atacul care a ucis 7 angajați ai unui ONG

21:40, 03.04.2024 - Un convoi de nave care transporta alimente pentru Fașia Gaza s-a intors miercuri in Cipru, dupa ce șapte angajați ai World Central Kitchen (WCK) au fost uciși intr-un raid israelian luni seara, transmite Reuters.

ONG-ul american World Central Kitchen iși suspenda operațiunile in Gaza dupa ce 7 angajați au fost uciși intr-un raid aerian

11:10, 02.04.2024 - Organizatia neguvernamentala World Central Kitchen (WCK) a anuntat marti, dupa ce sapte dintre angajatii sai au fost ucisi intr-o lovitura aeriana in Gaza, ca a decis suspendarea activitatilor sale in regiune, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…

Crucea Rosie ancheteaza 23.000 de persoane disparute in contextul razboiului declansat de Rusia

20:25, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa afle informatii despre 23.000 de cazuri de disparitie in timpul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, transmite AFP.

Crucea Roșie investigheaza soarta a peste 20 de mii de persoane disparute in timpul razboiului dintre Rusia și Ucraina

19:20, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa "faca lumina in ceea ce priveste soarta a 23.000 de persoane disparute" in timpul razboiului dintre Rusia si Ucraina, relateaza AFP, preluata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?