Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cronica ultimelor zile ale lui Ion I.C. Brătianu, artizanul României moderne. 95 de ani de la moartea politicianului

Publicat:

Se implinesc 95 de ani de la moartea lui Ion I.C. Bratianu, omul politic considerat cel mai important artizan al Romaniei moderne. , așa cum este cunoscut, a sfarșit subit, la varsta de 63 de ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Israelul ancheteaza moartea palestinienilor care așteptau la coada ajutoare umanitare

00:40, 03.03.2024 - Armata israeliana a promis sambata o ancheta asupra morții palestinienilor care au stat la coada pentru ajutor in Gaza in aceasta saptamana, un incident care a atras reacții internaționale.

"Chiar ar fi trebuit sa-i dau o...". Lena Miclauș urma sa se intalneasca cu Mile Povan. Ce spune cantareața despre moartea fulgeratoare a artistului / VIDEO

14:45, 28.02.2024 - Mile Povan a adus tristețe in sufletele multor ascultatori ai muzicii populare, dar și in randul apropiaților. Mulți romani il plang acum pe regretatul interpret. De curand, Lena Miclauș, o buna prietena de-a cantarețului care a murit in cursul zilei de ieri, a dezvaluit ca urma sa se intalneasca cu…

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Ambasadorul rus la București, convocat la MAE dupa moartea lui Navalnii ."Raspunderea revine exclusiv autoritaților ruse"

15:45, 21.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, l-a convocat la MAE pe ambasadorul rus la București, Valery Kuzmin pentru a ii transmite poziția Romaniei cu privire la decesul lui Alexei Navalnii.

ce inseamna, de fapt, moartea lui Alexei Navalnii pentru Rusia și Europa

09:51, 20.02.2024 - Vladimir Putin crede ca acum e momentul sa se pregateasca pentru obiectivul lui suprem: cucerirea Ucrainei. Nu-și poate permite nici macar o opoziție restransa, arata o analiza The Guardian. E greu sa nu pui semnul egalitații intre moartea prematura a lui Aleksei Navalnii și moartea opoziției ruse.…

MAE german il convoaca pe ambasadorul Rusiei la Berlin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii

14:40, 19.02.2024 - Ministerul de Externe german l-a convocat luni pe ambasadorul rus la Berlin in urma mortii liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, intr-o inchisoare din Rusia, a declarat luni o purtatoare de cuvant a guvernului german.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Ucraina a doborat un avion rusesc, 12 drone și o racheta Kh-59. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii

11:55, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?