Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRONICA TV: Gâdea îi dă aripi lui Tăriceanu. Aer de Duda la Săvârşin. Voiculescu şi soldăţelul cu cheliuţă

Publicat:

A fost de multe ori la Gadea, dar in seara asta e mai stingher ca oricand. Simte o apasare grea pe beregata. Cateva picaturi reci de sudoare o iau la vale pe spinare. Palmele ii sunt jilave.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca

08:25, 10.05.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala pe care a suferit-o ieri. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca. Iata cum se simte maestrul in aceste momente!

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

INTERVIU. Liderul Pro Romania Mureș, despre plecarea tandemului Maior – Moldovan la PSD: ”Organizația nu le simte lipsa!”

12:01, 27.03.2024 - Președintele Pro Romania Mureș, Calin Buzgau, a reacționat in mini-interviul urmator la plecarea din partid a lui Claudiu Maior și Calin Moldovan, consilieri locali in Consiliul Local Targu Mureș. "Organizația Municipala nu le simte lipsa", spune omul de afaceri referindu-se la plecarea celor doi in…

Bataie intre elevi, la o școala de langa București. Profesorii sunt ingroziți și spun ca le e teama sa mai intervina

10:10, 19.03.2024 - Politistii din Ilfov au deschis o ancheta dupa ce un elev ar fi fost agresat la o scoala din Afumati, el fiind lovit cu palmele peste fata de un alt baiat.Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov a transmis, luni, ca politistii orasului Voluntari au fost sesizati, saptamana trecuta, prin apel 112, de…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

OMS zguduie curentul body positivity: Obezitatea e o boala cronica ce poate duce la cancer

02:05, 02.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații zguduie din temelii curentul body positivity, care susține ca aspectul fizic nu e atat de important și ca persoanele obeze pot fi sanatoase, daca fac sport sau gandesc pozitiv. OMS susține insa ca lucrurile nu stau chiar așa și ca obezitatea este in sine o boala cronica.…

Internationalul Dinu – show la juniori

00:36, 28.02.2024 - Echipa de baschet U18 a CSM Petrolul Ploiesti a bifat cea de-a 9-a victorie consecutiva a sezonului, dupa ce a trecut cu 83-71 (15-22, 27-18, 24-14, 17-17), in deplasare, de CSU Andu Sibiu. Un meci tratat usor relaxat in primul sfert, castigat de gazde destul de clar, dar care a intrat apoi pe fagasul…


Ce parere ai despre aceasta stire?