Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cronenberg spune că noul său film, 'The Shrouds', nu i-a uşurat suferinţa după moartea soţiei

Publicat:
Cronenberg spune că noul său film, 'The Shrouds', nu i-a uşurat suferinţa după moartea soţiei

, un maestru al macabrului in cinema, a spus ca realizarea celui mai recent film al sau, '''', care abordeaza un subiect extrem de personal, nu i-a usurat durerea resimtita dupa moartea sotiei, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Lavrov acuza SUA dupa moartea lui Ebrahim Raisi: submineaza siguranta aviatiei

22:31, 21.05.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marti, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, ca sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Fost ministru condamnat pentru uciderea soției

17:41, 13.05.2024 - Un fost ministru al economiei din Kazahstan a fost condamnat luni la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea propriei sotii, la capatul unui proces judiciar considerat un adevarat test pentru angajamentul presedintelui Kasim-Jomart Tokaev de a construi o societate mai corecta si mai echitabila, relateaza…

OMS anunta o probabila extindere a alertei cu privire la un sirop de tuse pediatric. Substanta corelata cu moartea a zeci de copii

17:20, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca este probabil sa extinda avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit in Nigeria in cursul saptamanii trecute, transmite vineri Reuters, citata de Agerpres.

A incalcat ordinul de protecție Barbat din Vișeu de Sus arestat preventiv pentru amenințare cu moartea a soției

17:10, 18.04.2024 - In baza probatoriului administrat și a activitaților desfașurate de polițiști sub supravegherea procurorului de caz, a fost dispusa arestarea preventiva pentru 30 de zile a unui barbat in varsta de 31 de ani din Vișeu de Sus. The post A incalcat ordinul de protecție Barbat din Vișeu de Sus arestat preventiv…

Hannah Gutierrez, armurierul filmului „Rust”, a fost condamnata la un an și jumatate de inchisoare pentru moartea Halynei Hutchins

22:15, 15.04.2024 - Hannah Gutierrez, armurierul de la filmarile pentru westernul „Rust”, a fost condamnata luni la un an si jumatate de inchisoare pentru moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, care a fost impuscata de actorul Alec Baldwin in 2021, relateaza Reuters.

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?