Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză în stomatologie, până în martie. Dentiștii nu se mai pot aproviziona cu anestezice decât din străinătate

Publicat:

Dentiștii din Romania au ajuns sa se intrebe cat de receptivi ar fi pacienții lor la aplicarea unor tratamente „babești” in timpul procedurilor, pentru ca au ramas fara anestezice injectabile.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate.

00:15, 09.05.2024 - Candidatii din Pakistan, Italia, Elvetia, Ungaria si Tunisia ar fi cei mai tentati sa accepte un job. Romania se afla pe locul al 89-lea in topul celor mai atragatoare destinatii de relocare profesionala, crescand in clasament fata de 2020, cand se afla pe locul 92, dar sub ratingul din 2018, cand atinsese…

Deputatul Ghervazen Longher invitat de președintele Poloniei la ceremoniile dedicate Zilei Drapelului și a Zilei Diasporei Poloneze și a Polonezilor din Strainatate (foto)

14:25, 03.05.2024 - Cu ocazia sarbatoriilor naționale din luna mai, la Varșovia au fost invitați președintele Uniunii Polonezilor din Romania și deputat in Parlamentul Romaniei din partea minoritații poloneze, Ghervazen Longher, și capelanul polonezilor din Dieceza de Iași, pr. dr. Stanislav Ioan Cucharec. In mod tradițional,…

Ministerul roman de Externe a convocat celula de criza pentru situația din Orientul Mijlociu. Premierul Ciolacu avea programata o vizita in țari arabe

10:00, 15.04.2024 - La Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei este convocata, in ziua de 15 aprilie 2024, o celula de criza pentru a analiza situația din Orientul Mijlociu. Cu 24 de ore mai inainte, o serie de oficiali romani (Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca) au anunțat ca Romania este de partea Israelului,…

Proiectul noii legi privind gestionarea crizelor, aspecte de noutate in legislatia nationala

11:11, 04.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind Sistemul National de Management Integrat al Situatiilor de Criza (SNMlSC). In esenta, prin proiect se aduc o serie de aspecte de noutate in legislatia nationala. El are ca scop, printre altele, pregatirea institutiilor…

CEO DPH: La noi, cand e criza, oamenii renunța prima data la carte. In strainatate e fix invers, pentru ca oamenii vor sa se dezvolte, sa vada cum sa treaca peste acea criza

06:35, 03.04.2024 - Cu Florentina Ion m-am intalnit la inceputul lunii martie, la sediul editurii Didactica Publishing House de pe Splaiul Independenței, intr-o zi in care simțeam ca vantul are sa ma dea jos din picioare. Aveam ulterior sa-mi recapat forțele cand am intrat in biroul companiei (mai mic de la pandemie…

Problema fara rezolvare care duce la prabușirea economiei UE: Romania e lider la independența!

03:35, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta de alte tari, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Potrivit sursei citate, Romania este tara cea mai…

Greșeli pe care le fac pacienții atunci cand iși aleg un spital in strainatate

06:55, 01.03.2024 - S-a vorbit mult in ultima vreme despre cazuri medicale cu final nefericit ale pacienților romani – și nu numai – care au ales sa se trateze la spitale din strainatate, in special din Turcia. Operații de micșorare a stomacului urmate de complicații, intervenții de chirurgie estetica eșuate, tratamente…

Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole cibernetice. Soluțiile studenților și experților

15:25, 29.02.2024 - Peste 100 de studenți au provocat experții la dezbaterea privind viitorul educației in Romania. Cele mai recente date arata ca, in Romania, la fiecare 1.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 și 29 de ani, exista 46,2 absolvenți de invațamant superior, comparativ cu 61,9 in medie la nivelul UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?