Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză fără precedent în HoReCa! Patronii români nu mai găsesc oameni pentru a lucra în acest domeniu

Publicat:

Patronii români din industria HoReCa trec printr-o perioada extrem de dificila dupa pandemia de COVID-19 și sunt nevoiți sa aduca muncitori din strainatate. Mii de români care lucrau în hoteluri, restaurante și cafenele au fost nevoiți sa își caute de lucru în ultimul an, iar acum nu mai vor sa revina în HoReCa.

Strainii, marea salvare pentru patronii din HoReCa

Fara suficienți oameni în bucatarie  sau la servire, patronii români sunt obligați sa importe muncitori din strainatate.


Pentru anul acesta, Guvernul a stabilit…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați romani vor beneficia de marirea salariului. Anunț de la Ministerul Muncii

17:11, 06.06.2024 - Guvernul a aprobat, joi, cresterea salariului minim de la 3.300 de lei la 3.700 de lei lunar de la 1 iulie, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, la Palatul Victoria. Iata cați romani vor beneficia de majorare!

Fermierii romani, la mana asiaticilor! Criza masiva de muncitori in agricultura

08:30, 15.05.2024 - Fermierii romani se plang ca se confrunta cu o mare criza de oameni, astfel ca lipsesc din ferme aproape 400 de tractoriști.Chiar daca unii agricultori ofera salarii de pana la 14 mii de lei, cei mai mulți prefera sa plece in afara. Mulți tineri spun ca evita agricultura din cauza muncii sezoniere,…

Agricultura din Romania nu are suficienți tractoriști. Salariile din domeniu ajung pana la 3.000 de euro. Motivele care au dus la criza

12:40, 10.05.2024 - Inca un domeniu cheie din economia romaneasca are nevoie de angajati ca de aer. Este vorba despre agricultura. Fermierii se plang ca nu mai gasesc oameni care sa conduca tractoarele. Asta desi salariile din domeniu ajung chiar si la 3.000 de euro.

SPERANȚA PE ARIPI Copiii romani cu malformații cardiace gasesc salvare in strainatate

09:45, 07.05.2024 - Prin eforturile lor și prin colaborarea cu asociații și spitale din strainatate, au reușit sa salveze sute de vieți și sa ofere speranța unor familii in suferința. The post SPERANȚA PE ARIPI Copiii romani cu malformații cardiace gasesc salvare in strainatate first appeared on Informatia Zilei .

Militarii romani din strainatate, convocați in videoconferința de ministrul Apararii și șeful Statului Major

07:25, 30.04.2024 - Militarii romani din strainatate au fost convocați in videoconferința de ministrul apararii și de șeful Statului Major al Apararii. Este vorba despre militarii aflați in misiuni externe, inclusiv in zonele de conflict, informeaza Mediafax.

„E fara precedent. Nu am mai vazut atata apa de mult timp”. Inundațiile au facut prapad in Rusia. Mii de oameni, evacuați

14:16, 08.04.2024 - Peste 10.000 de cladiri rezidentiale au fost inundate in regiunile fluviilor Ural si Volga si in Siberia occidentala, au anuntat luni serviciile de urgenta ruse, care au evacuat locuitorii din orasele afectate de inundatii, informeaza AFP, transmite Agerpres.

Reguli noi in una dintre cele mai apreciate destinații de catre romani: Strainii vor plati o taxa noua

16:15, 24.03.2024 - Reguli noi in una dintre cele mai apreciate destinații de catre romani: Strainii vor plati o taxa nouaIncepand din luna mai, Grecia, una dintre cele mai apreciate destinații de catre romani, impune noi reguli pentru turiști. Din acest an, guvernul Greciei introduce noi reguli pentru turiști, cu scopul…


Ce parere ai despre aceasta stire?