Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criza din Irak: Pentagonul a relocat o a treia navă de război în Golful Persic

Publicat:

USS , o nava amfibie cu 550 de puscasi marini la bord, a intrat astazi in Golf pentru a sustine o posibila actiune americana de ajutor pentru guvernul irakian, condus de siiti, in lupta impotriva insurgentei islamistilor suniti, care au cucerit zone largi din nordul Irakului, a anuntat CNN.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

Criza politica in plin razboi, in Israel - Se cere dizolvarea Parlamentului

19:20, 30.05.2024 - Partidul lui Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi israelian, a depus joi un proiect de lege pentru dizolvarea parlamentului si convocarea alegerilor anticipate, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Gaza trece prin cel mai sangeros razboi al sau, iar ajutorul SUA este blocat - Motivul facut public de Pentagon

06:56, 29.05.2024 - Eforturile de ajutorare ale SUA pentru Fasia Gaza au suferit un esec dupa ce digul temporar construit de armata pe mare s-a rupt din cauza valurilor puternice, a anuntat marti Pentagonul, relateaza The Guardian.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Orașul-port Sevastopol din Crimeea a fost atacat pentru a treia noapte la rand

04:05, 18.05.2024 - Orașul-port Sevastopol din Crimeea ocupata a fost atacat pentru a treia noapte la rand, au informat autoritațile de ocupație. Zeci de drone aeriene și navale au vizat Sevastopolul și Balaklava, alt oras din apropiere, a susținut Mihail Razvojaiev, oficial instalat de rusi la Sevastopol. Resturile unei…

Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic

17:21, 13.05.2024 - Intr-un discurs menit sa-și convinga alegatorii, dupa ce conservatorii au primit o uriașa lovitura la alegerile locale, premierul britanic Rishi Sunak a prezentat un plan pentru urmatorii trei ani, relateaza The Independent.

Razboi in Ucraina, ziua 788: Ajutor important pentru armata lui Zelenski. Cand va ajunge pe front - LIVE TEXT

07:35, 21.04.2024 - Revenirea sprijinului american este un impuls mare pentru Kiev, noteaza BBC, care relateaza ca trupele ucrainene pierd teren pe campul de lupta in fața Rusiei.Pentagonul pregatește o infuzie masiva de echipament militar pentru Ucraina. Armamentul și munițiile sunt„gata de transfer”, declarau oficialii…

ANAF, ANPC și Consiliul Concurenței se pregatesc sa lupte cu speculanții in caz de razboi, asediu sau ale situații de criza

11:05, 10.04.2024 - ANAF, ANPC și Consiliul Concurenței vor semna un protocol de colaborare pentru a lupta impotriva speculanților, un proiect in acest sens fiind pus in dezbatere de Fisc. De fapt, se pune in practica OUG 84/2022.

MApN a publicat proiectul noii legi privind gestionarea crizelor - Masuri in caz de razboi, o noua pandemie sau alte situații (Document)

12:15, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Naționale (MApN) a publicat, in procedura transparenței decizionale, proiectul unei noi Legi privind Sistemul National de Management Integrat al Situatiilor de Criza. Proiectul stabilește un cadru legal pentru asigurarea managementului integrat al situatiilor de criza și definește…


Ce parere ai despre aceasta stire?