Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criticul de modă Alin Gălăţescu şi designerul Simona Semen, la Adevărul Live, de la ora 11,00

Publicat:

Criticul de moda si creatoarea vin la „” pentru o discutie cu despre cea de-a 12-a editie a galei Avanpremiere, o rampa de lansare pentru tinerii designeri romani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ii pune la punct Catalin Botezatu pe barbați! Cat este de darnic designerul și ce spune despre cei care nu baga mana in buzunar / VIDEO

22:50, 27.05.2024 - Catalin Botezatu ii pune la punct pe barbații cu "arici la buzunar". Designerul marturisește cat este de darnic cu femeile și le invața pe acestea cum "sa ia taurul de coarne". Declarații savuroase!

Reacția Iuliei Albu, dupa ce Mihai Albu a anunțat ca a fost diagnosticat cu cancer: „Speram ca aceasta boala cumplita sa fie invinsa din prima batalie”

10:25, 10.05.2024 - Iulia Albu i-a transmis un mesaj public emoționant lui Mihai, fostul ei soț, dupa ce a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer. Designerul de pantofi a fost operat recent la un spital privat din București.Joi, 9 mai, Mihai Albu anunța pe rețelele de socializare ca a fost diagnosticat cu cancer de…

Xtra Night Show. Cum se simte Mihai Albu, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Designerul a facut primele declarații: ”Am suferit...” / VIDEO

09:06, 10.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer, iar aceasta veste a fost foarte dura pentru el. Nu se aștepta sa primeasca acest diagnostic, astfel ca acum tot ce i-a mai ramas de facut este sa lupte cu boala nemiloasa. Iata cum se simte celebrul designer și ce urmeaza sa se intample in viața lui.

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Alexandru Ciucu, reacție exploziva dupa ce s-a zvonit ca și-ar fi ținut amanta ascunsa 11 ani! Cum se apara designerul aflat in proces de divorț cu Alina Sorescu

17:15, 19.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar avea o amanta pe care ar fi reușit sa o țina ascunsa 11 ani. Designerul a fost surprins in compania femeii respective și in urma cu trei ani, atunci cand. Doar ca, de aceasta data, speculațiile vin in contextul in care el și Alina Sorescu urmeaza sa divorțeze.

A murit Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania

21:05, 23.03.2024 - Criticul și istoricul literar Nicolae Manolescu a murit sambata, la 84 de ani, relateaza Agerpres. „Nicolae Manolescu s-a stins din viața! Criticul, istoricul literar si eseistul avea 84 de ani și era președintele Uniunii Scriitorilor din Romania”, a anunțat Direcția Județeana pentru Cultura Valcea,…

Xtra Night Show. Alexandru Ciucu, detalii despre procesul in care este implicat cu Alina Sorescu. Ce relație are designerul cu fiicele sale: ”O perioada grea”

12:06, 08.03.2024 - Alexandru Ciucu trece prin momente dificile in timpul procesului cu Alina Sorescu. Designerul iși vede fetițele rar, doar doua weekend-uri pe luna, lucru care il nemulțumește, dar prefera sa accepte decizia magistraților.


Ce parere ai despre aceasta stire?