Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Sabbagh, din nou tătic de fată. Cum se va numi micuţa

Publicat:

Invitati la emisiunea Wowbiz, si Iulia au dezvaluit detalii picante din relatia pe care o au si au vorbit despre fetita pe care o asteapta cu nerabdare.

"Momentan, mi-au trecut starile de rau, iar acum ma simt din ce in ce mai bine, m-am ingrasat 10 kilograme, in sase luni. E fetita sigur.", a spus Iulia, care a adaugat ca si sotul ei s-a ingrasat in aceasta perioada.

"Dragostea e ca-n prima zi. Facem patul impreuna, mancam impreuna, mereu sunt plecat. De luni pana vineri sunt plecat, asa ca stau mai tot timpul plecat.", a spus Cristian, potrivit kanald.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Elenei Merișoreanu dupa ce s-au facut speculații cu privire la pensia pe care o primește. Unde s-au dus cei mai mulți bani. „Ar fi culmea”

11:01, 24.04.2024 - Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara. De-alungul timpului s-a comentat pe tema pensiei pe care o primește interpreta luna de luna, mulți considerand ca suma este mare.Pensiile artiștilor au fost adesea un subiect de discuție așa ca dupa ultimele discuții și speculații,…

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Trica și-a dezvaluit planul la FCU Craiova: „Nu mai stam sa construim de la portar, sa facem posesie. Gata!”

20:15, 08.04.2024 - Eugen Trica (47 de ani), noul antrenor de la FCU Craiova, a comentat remiza cu Poli Iași din etapa 3 de play-out, scor 0-0. Eugen Trica a revenit pe banca celor de la FCU Craiova, instalat de Adrian Mititelu pentru a patra oara. Primul meci din acest mandat s-a incheiat fara gol marcat, 0-0, cu o ocazie…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

FOTO| Noi locuri de parcare rezidențiala pentru albaiulieni. Anunțul primarului Gabriel Pleșa

12:55, 07.03.2024 - Continuam, așa cum am promis, sa ne ocupam de amenajarea de noi locuri de parcare pentru locuitorii municipiului Alba Iulia.  Noile parcari rezidențiale au fost amenajate astfel: pe strada Liliacului, strada Vasile Goldiș, strada Vasile Alecsandri și strada Gheorghe Barițiu. Facem din Alba Iulia un…

Anunțul facut de Claudia Iosif despre impacarea cu Dorian Popa: „Avem o legatura pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”

10:25, 03.03.2024 - Claudia Iosif face primele declarații despre o posibila impacare cu Dorian Popa. Timp de 11 ani a avut o relație cu cantarețul, au fost fericiți pana in noiembrie 2023, cand ea a anunțat oficial separarea. Mulți fani ii vedeau pe Claudia Iosif și pe Dorian Popa casatoriți. Dupa 11 ani de relație, cei…

O fetița de noua ani a murit dupa ce a fost batuta de mama ei

14:50, 31.01.2024 - O fetița de noua ani a murit miercuri dimineata, dupa ce cu o seara inainte a fost batuta de mama ei. Micuța a fost gasita cu urme de violența pe corp. Mama copilei, de 31 de ani, este principalul suspect și a fost retinuta de politisti. Fetița de noua ani a murit in apartamentul in care locuia, cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?