Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi și Alex, rivali pe scena X Factor şi fraţi în viaţa de zi cu zi

Publicat:

Au facut senzatie la X Factor cu vocile lor, dar sunt în competitie desi sunt frati de sânge. si poarta nume diferite, însa au în comun pasiunea pentru muzica.

Cea mai dura lupta care s-a dat vreodata pe scena X Factor a avut loc între doi frati: Alex si Cristi. "Salut, eu sunt si eu sunt . Desi numele nu spune asta, noi suntem frati si chiar frati buni de acelasi tata si aceeasi mama", așa s-au prezentat cei doi atunci când au pașit pe scena X Factor.

"De ce…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Scandal in lumea buna a medicilor. Ramona a trait un coșmar alaturi de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afara din casa” / VIDEO

20:00, 13.05.2024 - Ramona a trait un coșmar cu fostul soț. Cei doi au fost casatoriți timp de 22 de ani, dar viața de cuplu nu a fost deloc una armonioasa. Barbatul, de profesoe medic, a fost violent atat cu copiii, cat și cu partenera de viața, astfel ca a impins-o la divorț.

Doliu in lumea filmului german! Peter Sodann, cunoscut din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, 'Tatort', a incetat din viata la 87 de ani

14:35, 07.04.2024 - Actorul german Peter Sodann, cunoscut in special datorita rolului sau din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, "Tatort" ("Scena crimei"), a incetat din viata la varsta de 87 de ani, a anuntat duminica familia sa, transmite agentia DPA, citat de Agerpres.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

„iUmor”, 24 martie. Surprize pentru Cheloo in ediția din aceasta seara, chiar de ziua lui: „Ne-a amenințat sa nu-i luam nimic”

15:45, 24.03.2024 - Cheloo, cunoscutul artist și jurat la emisiunea „iUmor”, implinește astazi, 24 martie, varsta de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1 va avea parte de o mulțime de surprize in ediția din aceasta seara a emisiunii din care face parte.Cel de-al șaselea episod al noului sezon „iUmor - Alege comedia”, difuzat…

Un actor roman joaca rolul lui Dumnezeu. „Da impresia ca sta undeva acolo sus, pe un nor”

13:20, 29.02.2024 - Actorii Serban Pavlu si Sergiu Costache ii interpreteaza pe Dumnezeu si Sfantul Petru in filmul „Baietii buni ajung in Rai”, disponibil din 22 martie la cinema. Plecand de la o simpla intrebare: „Te-ai gandit ce te asteapta dincolo?”, filmul regizat de Radu Potcoava exploreaza, intr-o nota comica si…

Petre Roman, prima declarație dupa moartea Mioarei Roman. Ce a spus fostul premier la aflarea veștii tragice

11:25, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a confirmat ca se afla deja in avion, in drum spre Romania, dupa ce a primit vestea trista a morții femeii care i-a fost partenera de viața timp de peste 30 de ani și care i-a adus pe lume o fata, pe Oana Roman. Deși nu au mai comunicat și nici nu s-au mai intalnit de la divorțul…

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?