Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Brancu, emoţii fără egal la serbarea băieţelului său. Cât de frumos este micuţul Tudor

Publicat:

este un barbat implinit pentru ca are alaturi familia la care a visat mereu. Indragitul prezentator de la "" a avut astazi parte de emotii mari pentru ca baietelul lui a avut serbarea de final de an la scoala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindeanu: „N-am emotii ca nu vor fi finalizate lucrarile prinse in PNRR pe zona rutiera. Am semne de intrebare pe zona de CFR”

15:06, 17.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat ca nu are „emotii” ca nu vor fi finalizate toate lucrarile cuprinse in PNRR pe zona rutiera, dar a adaugat ca are semne de intrebare pe zona de cale ferata, pe anumite loturi.

Visul Elizei, sa iși deschida o parfumerie daca ia a cincea Liga a Campionilor

17:20, 25.04.2024 - Eliza Samara este la o partida distanța de a scrie o pagina de istorie in sportul romanesc. Ea si colegele sale de la formația KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg vor juca vineri returul finalei Ligii Campionilor, dupa 3-2 in tur. Eliza Samara se afla in fața unei performanțe unice: poate deveni prima sportiva…

Patrocle a fost vazut pentru prima data la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasa poza din lume”

14:10, 03.04.2024 - Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Cristi Brancu se reprofileaza? Ce decizie neașteptata a luat prezentatorul Prima TV: „Subiectul este tulburator” VIDEO EXCLUSIV?

14:40, 27.03.2024 - De curand, Cristi Brancu și soția lui au fost prezenți la Gala Health Beauty and Lifestyle Awards, acolo unde Oana Turcu a primit premiul pentru „Cea Mai Influenta Comunitate Online din Industria Cosmetica Ardes.ro”. Cei doi ne-au oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre fiul lor, Tudor,…

FOTO. Stralucire, emoții și distincții solemne la Balul Bobocilor de la UMFST

13:56, 26.03.2024 - Dupa jumatate de deceniu de așteptare și suspans, Liga Studenților din Targu Mureș (LSTGM) a organizat sambata, 23 martie, renumitul Bal al Bobocilor de la Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș, eveniment care comprima importanța esteticului,…

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

Colocviul Seniorilor „Viața traita frumos in Hristos”, la Manastirea Camarzani

11:05, 06.03.2024 - La Manastirea Camarzani va avea loc sambata, 9 martie 2024, incepand cu ora 14:00, Colocviul Seniorilor „Viața traita frumos in Hristos", eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Manastirea Camarzani, Arhiepiscopia Sucevei și Radauților, prin Sectoarele Cultural și ...


Ce parere ai despre aceasta stire?