Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Boureanu, acuzat că-şi bate actuala iubită. Ce spune fiica sa, Ioana

Publicat:

face dezvaluiri incredibile cu privire la comportamentul tatalui ei. Puștoaica susține ca mai tanara lui iubita, , a primit același tratament agresiv și ca, nu de puține ori, a fost batuta de , scrie Libertatea.

Noi detalii ies la iveala in scandalul in care este implicat . Ce scria Ioana, la doar sapte ani

  susține ca acesta ar fi batut-o pe chiar de fața cu ea. Dezvaluirile le-a facut pe o rețea de socializare, unde adolescenta raspunde franc tutoror intrebarilor.

In momentul in care cineva…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Deniz Brizo susține ca a primit semne de la Divinitate, dupa ce propria fiica a vrut sa o bage la inchisoare! Avem Dovada. "Durerea face parte din evoluție"

22:50, 21.05.2024 - Artista care a riscat sa ajunga la inchisoare dupa ce, chiar propria fiica a reclamat-o, a primit semne de la Divinitate. Denis Brizo ne-a artatat dovada! Cum s-a vindecat cantareața de depresie.

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Noua iubita a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol pe fostul finanțator de la CFR » Fosta ispita de la Insula Iubirii are 28 de ani

13:55, 16.04.2024 - Antonela Patruț, in varsta de 28 de ani, este noua iubita a lui Arpad Paszkany, in varsta de 52 de ani. Omul care a finanțat CFR Cluj a divorțat de Anamaria Feher, in varsta de 32 de ani, dupa un mariaj de 7 ani. Actuala iubita a lui Arpad Paszkany e nascuta in Calarași și e pasionata de calatorii.…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

Tinerii care i-au adus benzina barbatului care și-a incendiat fosta iubita in apartament au primit pedepse grele cu inchisoarea

17:20, 05.03.2024 - Doi tineri din Buzau, acuzati de complicitate la o crima comisa in 2019 de un prieten al lor, caruia i-au adus, noaptea, benzina cu care si-a stropit fost iubita si i-a dat foc, au fost condamnati de instanta de fond la pedepse cu inchisoarea pe viata, respectiv 20 de ani de inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?