Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Balaj a reacționat, după ce a văzut mesajul ironic al lui Meme Stoica: „Ne convine când adversarii ne subestimează”

Publicat:
Cristi Balaj a reacționat, după ce a văzut mesajul ironic al lui Meme Stoica: „Ne convine când adversarii ne subestimează”

, președintele CFR-ului, a reacționat la mesajul lui dupa victoria clujenilor impotriva FC Voluntari și a declarat ca nu ii deranjeaza astfel de comentarii, ci din contra.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

13:01, 25.04.2024 - Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul! Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea…

Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta

13:50, 18.03.2024 - UTA a ratat șansa de a juca in play-off, fiind la doar un meci distanța de acesta. Infrangerea cu Dinamo, insa, face ca aradenii sa... The post Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Halep, despre mesajul ironic al Serenei Williams in cazul suspendarii: A fost o frustrare personala

07:05, 08.03.2024 - Simona Halep a comentat din nou joi, la Antena 3 CNN, mesajul ironic al Serenei Williams publicat dupa anunțul suspendarii jucatoarei de tenis din Romania pentru o perioada de 4 ani. Halep spune ca „a fost o frustrare personala, conta enorm pentru ea sa faca acel record (de titluri la Wimbledon – n.red.)”,…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

UTA – FCU 3-2 | Mircea Rednic: „Ma bucur ca am reușit sa-i blocam“

17:46, 02.03.2024 - Antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic, considera ca meciul cu FCU a fost dificil, cu emoții, dar ca victoria a fost meritata. Acesta s-a aratat incantat de faptul ca baieții sai au avut reacție dupa „dușul rece“ din meciul cu Rapid. VEZI VIDEO! Superliga, etapa 29 Vineri, 1 martie: Poli Iași…

Mesajul lui Mihai Stoica dupa succesul FCSB-ului de la Voluntari » Cui a dedicat victoria

09:00, 01.03.2024 - Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a transmis un mesaj dupa ce vicecampioana s-a impus pe terenul celor de la Voluntari, scor 2-1, in etapa #28 din Superliga. Precum in cazul lui Florinel Coman (25 de ani), MM Stoica i-a dedicat victoria lui Alexandru Pantea…


Ce parere ai despre aceasta stire?