Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă metrou Dristor. Directoarei Centrului unde a locuit Magdalena Șerban, primele declarații

Publicat:

Directoarea acestui centru a oferit primele declarații despre situația femeii de 36 de ani, la emisiunea lui de la Antena 1.

”Nu au remarcat nimic angajații Adapostului de . A accesat serviciile Adapostului de Noapte in perioada  22 septembrie - 18 octombrie, cu anumite nopți in care nu s-a prezentat la centru. A fost depusa o cerere in nume propriu și extrem de coerenta la momentul respectiv. Pentru persoanele care dețin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui. In cererea de admitere la Centru scrisese ca tocmai se intorsese din Spania și…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Romeo Vasiloni confirma ca iubește din nou! Este impreuna cu Bettyshor, o colega de la galele RXF. Primele lui declarații despre relație

11:25, 28.05.2024 - Dupa ce s-a afișat impreuna cu Bettyshor, Romeo Vasiloni confirma ca formeaza un cuplu cu ea. Cei doi s-au cunoscut in urma cu ceva timp, la o gala RXF și de atunci, sunt impreuna, in condițiile in care el s-a afișat cu o blonda in pat in urma cu cateva saptamani.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Catalin Scarlatescu, primele declarații despre noii jurați de la 'Chefi la cuțite'. Ce legatura are cu cei patru chefi?

17:45, 27.03.2024 - Catalin Scarlatescu a facut primele declarații despre Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki, noii jurați de la „Chefi la cuțite”. Pe toți ii cunoaște bucatarul, avand in vedere ca muncesc in același domeniu. In toamna anului trecut, Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu…

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce Ronald Gavril, a devenit cetațean de onoare. Ce planuri au cei doi acum: „Noi lucram la asta” / VIDEO

22:10, 29.02.2024 - Anamaria Prodan radiaza de fericire de cand și-a gasit liniștea in brațele lui Ronald Gavril! Iubitul impresarei din fotbalul romanesc a devenit cetațean de onoare. Iata primele declarații ale Anamariei Prodan, dupa reușita partenerului sau! Ce planuri au cei doi acum?


Ce parere ai despre aceasta stire?