Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Craiova: Cinci linii de autobuz vor fi deviate din cauza unei avarii la canalizare pe strada Amaradia

Publicat:

de   anunta ca, in vederea unei avarii la o conducta de canalizare pe strada Amaradia, miercuri, 19 august, in intervalul orar 08:00-21:00, se restrictioneaza traficul rutier pe tronsonul cuprins intre strada Doljului și Brazda lui Novac. ... Post-ul Craiova: Cinci linii de autobuz vor fi deviate din cauza unei avarii la canalizare pe strada Amaradia apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stația de autobuz „Aeroport Baneasa” va fi mutata din cauza unor lucrari

16:51, 11.05.2024 - Stația de autobuz „Aeroport Baneasa”, din Capitala, va fi reamplasata, luni, din cauza unor lucrari la magistrala 6 de metrou.Stația de autobuz „Aeroport Baneasa” din București va fi mutata, luni, din cauza unor lucrari.

Accident in Brazda lui Novac intre un taxi și o motocicleta

17:46, 06.04.2024 - In urma cu cateva minute s-a produs un accident la intersecția strazilor Doljului cu Brazda lui Novac. Un motociclistul s-a lovit de un taxi care oprise la trecerea de pietoni. Motociclistul prezinta rani in zona picioarelor.

Un dezastru de asociatie de proprietari. Intre presedintele demisionar si administrator este un adevarat razboi

05:05, 05.04.2024 - O asociatie de proprietari din Craiova este total in afara legii. Aceasta „are” un presedinte care si-a dat demisia, nu are cenzor, toti membrii comitetului si-au dat si ei demisia, administratorului i s-a pus in fata decizia de desfacerea contractului de munca si refuza sa plece. Asociatia de proprietari…

Opt linii de autobuz, deviate duminica pentru „Legal Half-Marathon 2024”

07:10, 23.03.2024 - Traseele a opt linii de autobuz vor fi deviate, duminica, intre orele 7.00-14.00 la solicitarea Brigazii Rutiere de Poliție, pentru desfașurarea evenimentului sportiv „Legal Half-Marathon 2024”.

Restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024"

18:25, 22.03.2024 - Anunț important pentru bucureșteni! Vor avea loc restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024".

Accident rutier in Cluj-Napoca: Șase persoane ranite in urma coliziunii dintre un autobuz și un autoturism / FOTO

18:00, 20.03.2024 - Șase persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite și au fost transportate la spital, in urma unui accident produs, miercuri, pe o strada din Cluj-Napoca Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și trei echipaje SAJ au intervenit, miercuri, la un accident petrecut pe strada…

un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

09:55, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe. Cel putin…

Barbat salvat de polițiștii locali. Cazuse in strada

10:00, 21.02.2024 - Marți seara, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție au gasit, in cartierul Razboieni, o persoana cazuta pe carosabil, in stare de semi- inconștiența. Aceștia au incercat sa vorbeasca cu persoana in cauza și au aflat ca are 53 de ani și, din cauza unor dureri foarte mari in piept nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?