Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COZMA, 1 AN DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE!

Publicat:

DECIZIE Sentinta asteptata in cazul procesului de coruptie al primarului orasului Negresti, . Vineri, magistratii au dat sentinta in dosarul in care Cozma este inculpat pentru fapte de coruptie. “Condamna pe inculpatul COZMA IOAN la pedepsele de : 5 (cinci) luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice; [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua turdence au batut o femeie cu un par! A venit și sentința!

15:51, 16.05.2024 - De la o altercație verbala s-a trecut la violențe. Trei turdence au fost implicate intr-un conflict care s-a soldat cu bataie și ranirea unei persoane. Incidentul s-a petrecut in luna aprilie a anului trecut dar sentința a fost data abia acum de Judecatoria Turda. Doua femei din Turda au fost condamnate…

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la inchisoare pentru corupție

22:20, 15.04.2024 - Un polițist din Tulcea a fost condamnate definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita și trafic de influența. El a fost judecat pentru ca luat mita pentru a promova trei persoane sa obțina permisul de conducere.

Socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnați la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita

12:36, 11.04.2024 - Socrii lui Catalin Cherecheș au fost condamnați, joi, la inchisoare cu suspendare in dosarul in care erau judecați pentru dare de mita. Sentința pronunțata de Tribunalul Mureș nu este definitiva și poate fi atacata in apel.

Breaking | Socrii lui Catalin Cherecheș, condamnați la inchisoare cu suspendare in prima instanța

11:11, 11.04.2024 - Socrii lui Catalin Cherecheș, fost primar al municipiului Baia Mare, au fost condamnați la inchisoare cu suspendare, de Tribunalul Mureș, pentru dare de mita, respectiv complicitate la dare de mita. Sentința poate fi atacata cu apel.

„Regele crypto” Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de inchisoare. Sentința putea fi de peste 100 de ani. Ce infracțiuni a comis

09:55, 29.03.2024 - Sam Bankman-Fried, cofondatorul companiei de criptomonede FTX, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru fraudarea clienților și investitorilor companiei sale, care acum se afla in faliment.


Ce parere ai despre aceasta stire?