Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Costumele cu decupaje, o piesă senzuală, dar riscantă

Publicat:

Alegerea si cumpararea unui costum de baie sunt o adevarata provocare in fiecare vara. Femeile care doresc un bronz uniform poarta costume de baie minuscule.

Anul acesta, însa, decupajele sunt în trend, chiar daca purtarea lor risca sa lase urme inestetice pe piele.

Potrivit publicației , modelul este una dintre figurile celebre care promoveaza un astfel de look pentru o zi petrecuta pe plaja ori la piscina. Deși senzuale, decupajele la nivelul șoldurilor, al pieptului sau al spatelui sunt o alegere riscanta.

Totuși, criticii de moda spun…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

NOUA UNSPE pune femeile pe piedestal – ,,REGINA”

18:45, 17.04.2024 - Regina face ce vrea ea… NOUA UNSPE a intrat pe scena muzicii urbane și a zguduit fundațiile, redefinind standardele industriei. Cu fiecare piesa, artistul a demonstrat ca este pregatit sa cucereasca lumea muzicii cu un sunet și o estetica neconvenționala, iar astazi lanseaza ,,REGINA”. ,,REGINA” este…

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un nou clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:20, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:11, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .

6 idei de cadouri pe care le poți darui in luna femeii

11:21, 27.03.2024 - Luna martie, pe langa faptul ca simbolizeaza venirea primaverii, fiind un anotimp al renașterii, este numita și luna femeii, fiind o ocazie prin care iți poți arata recunoștința fața de femeile din viața ta prin intermediul unor daruri. Oricat de marunte ar fi acestea, important este sa fie daruite…

Erika Isac, o noua piesa manifest: Vrem femei in parlament

12:25, 08.03.2024 - Erika Isac lanseaza o noua piesa manifest in aceeasi nota cu viralul Macarena – Femei in Parlament. Piesa, care a fost primita cu entuziasm de catre fanii acesteia iși propune sa aduca in atenție o tema importanta și actuala: implicarea și rolul femeilor in politica. In piesa ”Femei in Parlament”, Erika…


Ce parere ai despre aceasta stire?