Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Costel Biju i-a făcut o declarație de dragoste soției sale. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o artistul: „Cea mai frumoasă”

Publicat:

Cantarețul a publicat o fotografie cu el și soția lui in care apar extrem de fericiți unul in compania celuilalt. Afla din randurile de mai jos cum suna mesajul plin de dragoste al lui pentru Andreea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cat de bine se ințelege manelistul cu femeia care i-a dat viața / FOTO

13:55, 26.04.2024 - Costel Biju se considera un familist convins. Manelistul este impreuna de ani buni cu Andreea, femeia cu care are impreuna doi baieți. Cantarețul are o relație apropiata cu ei, dar și cu mama lui, despre care spune ca a fost cel mai important sprijin.

Xtra Night Show. Alin Oprea nu ar divorța de soția lui, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie! Artistul, declarație superma de dragoste pentru Medana: ”De data aceasta...” / VIDEO

23:01, 12.04.2024 - Alin Oprea a uitat definitiv de dezamagirile din dragoste! Cantarețul este mai indragostit ca niciodata de Medana, femeia de care avea nevoie pentru a-și recapata ancrederea in iubirea adevarata. Artistul a marturisit ca nu ar mai divorța niciodata, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie!

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!

Uddi, in doliu. Artistul și-a pierdut tatal. Imaginea emoționanta postata de cantareț: „Mulțumesc pentru tot” / FOTO

17:15, 26.02.2024 - Uddi nu trece prin cea mai buna perioada. Artistul este in doliu, dupa ce tatal lui a murit. Cantarețul avea o relație apropiata cu parintele lui. Imaginea pe care a postat-o de curand, in memoria tatalui.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril. Impresara a spus-o fara reațineri. „Noi doi departe de tot”

10:35, 13.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp. Aceștia participa impreuna la evenimente, iar relația pare din ce in ce mai solida. Impresara și-a surprins iubitul cu prima declarație de dragoste, postata in mediul online.Anamaria nu rateaza nicio ocazie sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?