Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmina Păsărin, pregătită să devină mămică: «Îmi doresc să am un copil»

Publicat:

Chiar daca a disparut in ultima vreme din lumina reflectoarelor, este extrem de activa. Se imparte intre filmari, sport si evenimente in tara si spune ca nicio zi nu seamana cu alta.

Cu toate ca ar vrea sa raspunda tuturor ofertelor de colaborare pe care le primeste, timpul nu ii permite. Acest stil de viata agitat ii place, insa ar fi gata sa renunte pentru un copil: "Imi doresc sa am un copil si sa ma ocup linistita de cresterea si educarea lui departe de agitatia cotidiana.", spune Cosmina pentru Woman2Woman.ro .

Pana atunci, vedeta are grija ca viata……

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand va naște Anca Dumitra. Actrița se pregatește pentru marele eveniment din viața ei: ”Sunt pregatita”

12:16, 17.05.2024 - Anca Dumitra se pregatește sa devina mama și toata aceasta experiența ii umple inima de bucurie. Actrița se bucura din plin de perioada de femeie insarcinata și se simte bine și plina de energie. Iata cand va naște și cum va alege sa iși aduca pe lume primul copil!

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

Star Matinal. Anda Adam și Yosef Mohaci, pregatiri pentru nunta! Cand va avea loc evenimentul. Cei doi iși mai doresc un copil / VIDEO

12:20, 29.04.2024 - Anda Adam și-a sarbatorit ziua de naștere, iar ea a petrecut aaturi de cei mai dragi oameni din viața ei. Vedeta a implinit frumoasa varsta de 44 de ani, iar reporterii Antena Stars au fost prezenți la ziua ei. In exclusivitate pentru Star Matinal, artista a marturisit ca ea și Yosef Mohaci se pregatesc…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Star Matinal. Cu ce provocari a venit viața de mamica pentru Sensy! Influencerița nu iși mai dorește al doilea copil: ”Incepe sa...” / VIDEO

10:21, 10.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat radicala de cand a devenit mama, iar provocarile nu au intarziat sa apara. Influencerița traiește o viața complet noua, despre care a vorbit la Antena Stars. Iata cum se descurca in ceea ce privește creșterea baiețelului ei, dar și de ce nu iși mai dorește un al doilea copil!

Cat de pregatita este Theo Rose sa devina mamica din nou: „Sa dea Dumnezeu sa mai fie!”

20:55, 02.04.2024 - Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. In urma cu aproape un an, viața lor s-a schimbat radical dupa ce au devenit parinții unui baiețel, pe care l-au botezat Sasha Ioan. Cei doi nu doresc insa sa se opreasca la doar un copil, potrivit Click!

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.

Star Matinal. Diana Dumitrescu, pregatita pentru al doilea copil! Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol: „Ma gandesc...” / VIDEO

12:01, 29.02.2024 - In exclusivtate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Diana Dumitrescu a marturisit ca este pregatita pentru al doilea copil. Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol, fiul ei. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!


Ce parere ai despre aceasta stire?