Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmin Salajan: Restantele au fost achitate, jucatoarea nu va pleca

Publicat:

, , desemnata drept cel mai bun centru al campionatului mondial de junioare sub 18 ani, in cadrul caruia echipa nationala de handbal a Romaniei a obtinut primul loc, a fost in centrul atentiei in ultimele zile, dupa zvonurile conform carora sportiva ar dori sa paraseasca clubul “studentilor” din cauza restantelor salariale.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jucatoarea din Top 10 WTA care s-a retras in ultimul moment de la Roland Garros

13:55, 23.05.2024 - Jessica Pegula, jucatoarea clasata pe locul 5 in ierarhia WTA, a anunțat ca nu va participa la ediția din acest an a Roland Garros, aceasta urmand un proces de recuperare ca urmare a unei probleme la gat.

Irina Begu, in optimi la WTA Roma dupa ce a beneficiat de doua abandonuri ale adversarelor in aceeași zi

15:30, 10.05.2024 - Irina ar fi trebuit sa o intalneasca vineri pe Elena Rybakina (campioana en-titre de la Foro Italico) in turul al doilea de la WTA Roma. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras, iar Irina a beneficiat dupa de un alt abandon, cel al sportivei Oceane Dodin.

Alize Cornet se retrage din tenis dupa Roland Garros! Un sfarșit emoționant pentru o cariera extraordinara

16:30, 28.04.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Alize Cornet, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca isi va incheia cariera dupa editia din acest an a turneului de la Roland Garros, ce va avea loc in perioada 26 mai-9 iunie, a anuntat ea intr-un interviu difuzat sambata de postul Canal Plus, citat de AFP.

Garbine Muguruza a anuntat ca pune punct activitatii competitionale in tenis

19:00, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee, scrie, AFP. "A sosit momentul sa-mi iau ramas bun.

Irina Bara s-a oprit in sferturile de finala ale turneului WTA 250 de la Bogota

04:20, 06.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Irina Bara a fost invinsa de italianca Sara Errani, cu 4-6, 6-2, 6-3, vineri, in sferturile de finala ale turneului WTA 250 de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, anunța AGERPRES.

Jucatoarea germana Alina Grijseels va evolua din vara la CSM Bucuresti

13:35, 25.03.2024 - CSM Bucuresti a anuntat, luni, ca o va avea din vara in lot pe Alina Grijseels, de la Metz, capitanul si unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut, potrivit news.ro. Alina Grijseels, jucatoarea de 27 de ani care din vara va face parte din lotul CSM Bucuresti,…

Iga Swiatek a caștigat Indian Wells! Poloneza și-a zdrobit adversara și a bifat borne impresionante

22:46, 17.03.2024 - Iga Swiatek (22 de ani, 1 WTA) a caștigat turneul de la Indian Wells dupa ce a invins-o in finala pe Maria Sakkari (28 de ani, 9 WTA), scor 6-4, 6-0. Jucatoarea din Polonia a triumfat pentru a doua oara in cariera la Indian Wells și a bifat cateva borne impresionante. Swiatek nu a pierdut niciun set…

Simona Halep. ”A fost socul vietii mele”

00:05, 08.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seara, la postul Antena 3, ca in timpul procesului de doping de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suferit socul vietii sale, afland ca proba de sange care i-a fost prelevata la Bucuresti a fost pastrata fara sa se respecta regulile si…


Ce parere ai despre aceasta stire?