Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coșmarul trăit de o familie de români în vacanța din Italia: ”Am rămas fără nimic”

Publicat:

S-a aflat coșmarul trait de o familie de romani in vacanța din Italia. O familie de romani a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta la Pozzuoli, unde isi petrecea vacanta. Oamenii au ramas fara nimic, inclusiv fara lenjeria intima. Cum s-a intamplat totul, vedeți in randurile de mai jos. Concediu ratat pentru o […] The post Coșmarul trait de o familie de romani in vacanța din Italia: ”Am ramas fara nimic” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gata cu Grecia și Italia! O noua destinație de vacanța face furori printre romani iar prețurile sunt foarte accesibile

23:30, 02.05.2024 - Pana acum Grecia și Italia se aflau in topul preferințelor romanilor in materie de vacanțe, anul acesta o noua destinație a starnit interesul pasionaților de calatorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasa și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

Blinken: Hamas, 'singurul lucru' care sta intre oamenii din Gaza și incetarea focului

15:25, 19.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a acuzat Hamas ca a blocat negocierile privind incetarea focului in Gaza. Hamas este mai interesat de un conflict regional decat sa ajute poporul palestinian, a spus Blinken. Declarațiile au fost facute in Italia, in cadrul reuniunii țarilor G7.

Adevarul șocant despre o destinație preferata de romani. „Ferentariul e o gluma. Oamenii se injecteaza din mers, pe strada“ VIDEO

06:05, 08.04.2024 - Bordeluri și prostituate la 10 euro la fiecare colț de strada, boschetari și dependenți de droguri care se injecteaza in mers, pe trotuar, la cațiva metri de mașina poliției, cladiri inconjurate cu garduri de sirma ghimpata. Asta a gasit vloggerul Cosmin Avram intr-o zona rau-famata din Atena.

Drama cumplita intr-o familie de romani din Spania: o tanara și-a gasit fetele moarte in casa. Soțul le-ar fi otravit și s-a sinucis

09:01, 19.03.2024 - Oamenii legii din Spania au dat startul unei anchete care vizeaza pretinsa otravire a doua copile, de doi și patru ani, dar și sinuciderea tatalui lor. Incidentul tragic a avut loc intr-un cartier din Gergal (Almeria).

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Coșmarul a 21 de moldoveni și romani, sclavi in Spania: „Am fost electrocutați și nevoiți sa cautam mancare in coșul de gunoi”

11:10, 22.02.2024 - Agenții Poliției Naționale din Spania au eliberat 21 de victime ale exploatarii prin munca in sectorul agricol, cetațeni romani și moldoveni. Oamenii legii au arestat 15 responsabili de trafic de persoane. Membrii organizației criminale au recrutat victimele, de naționalitate moldoveneasca și romana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?