Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: Tot ce vrei să știi despre carantină, indemnizații și obligații legale

Publicat:

Coronavirusul cunoscut și sub denumirea de COVID-19, a fost descoperit pentru prima data in orașul chinez Wuhan și reprezinta o afecțiune a cailor respiratorii, scrie avocatnet.ro . Virusul se manifesta ca o raceala obișnuita, persoana infectata putand prezenta simptome precum tuse, febra sau dificultate la respirație. Cum au fost deja confirmate astfel de cazuri și in Romania, prezentam mai jos cele mai importante intrebari la care ar trebui sa ai raspuns, pentru a identifica in mod corect acest virus și pentru a ști cum sa te ferești de el.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statul la Stat. Așa-zișii academicieni, membri ai AOSR, primesc indemnizații de la stat, dar vor și alte privilegii de demnitari

07:05, 30.05.2024 - „Vrem și noi sa fim un pic demnitari”. Asta iși doresc așa-zișii academicieni, membri ai Academiei Oamenilor de Știința din Romania. Adica sa beneficieze și ei de privilegiile pe care le au cei mai importanți oameni din statul roman, deși legea nu le da acest drept. Intenția a fost dezvaluita de fostul…

COLEGIUL MEDICILOR VETERINARI Noi reglementari pentru proprietarii de caini: Obligații de identificare și inregistrare

15:45, 07.04.2024 - Proprietarii de caini din Romania vor trebui sa respecte noi reglementari legislative care impun identificarea și inregistrarea cainilor in termene specifice, conform unui proiect de lege discutat de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). The post COLEGIUL…

Autoritatea de Supraveghere Financiara: Societatile de asigurare autorizate de ASF au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10%

14:55, 02.04.2024 - ”Societatile de asigurare, autorizate si reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) au subscris in anul 2023 prime brute subscrise (PBS) in valoare de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10% fata de anul precedent. Piata asigurarilor din Romania ramane orientata spre activitatea…

Catalin Cherecheș, in celula cu un proxenet! Primarul fugar a refuzat mancarea din inchisoare

13:30, 28.03.2024 - Catalin Cherecheș a fost adus in țara din Germania, unde fugise cu cateva ore inainte de sentința definitiva. Fostul primar a fost predat polițiștilor din Vama Nadlac 2 in catușe de autoritațile maghiare. El a fost inchis pentru inceput la penitenciarul Rahova, pentru o carantina de 21 de zile, in carantina.…

Cherecheș face greva foamei la Rahova! Primarul fugar e nemulțumit de condițiile din pușcarie

20:15, 21.03.2024 - Aflat in carantina in penitenciar, Catalin Cherecheș a intrat in greva foamei. „Primarul fugar” a refuzat sa manance inca de cand a fost adus in Romania din Germania, respectiv in urma cu doua zile, spun surse din cadrul ANP.Surse din penitenciare au explicat care este starea actuala a deținutului Catalin…

Catalin Cherecheș a fost dus la Penitenciarul Arad unde a intrat in carantina

23:00, 19.03.2024 - Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, care a ajuns in Romania marti seara sub escorta, a fost dus de la frontiera direct in Penitenciarul Arad, unde este pus in carantina intr-o camera cu alti detinuti aflati tot in carantina, potrivit agerpres.ro. Purtatorul de cuvant al Penitenciarului…

Noi reguli pentru proprietarii de caini considerați periculoși sau agresivi. Ce obligații vor avea

09:05, 12.03.2024 - Noi reguli pentru proprietarii de caini considerați periculoși sau agresivi. Ce obligații vor avea Noi reguli pentru proprietarii de caini considerați periculoși sau agresivi. Senatul a adoptat luni un proiect privind monitorizarea detinerii unor astfel de animale. Prerogativele pe care le are Asociatia…

Anunț pentru romanii care nu și-au luat zilele legale minime de concediu. Ce se intampla cu liberele

11:35, 09.03.2024 - Mulți angajați din Romania se confrunta cu dilema neutilizarii zilelor de concediu de odihna din anul precedent. Odata cu apropierea termenului limita pentru recuperarea acestor zile, lucratorii se intreaba ce opțiuni au la dispoziție conform legislației muncii.


Ce parere ai despre aceasta stire?