Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corneluş Dinu şi-a petrecut ziua de naştere la spital, alături de tatăl său

Publicat:

Fiul lui , care se va cununa religios, sambata, cu prezentatoarea TV , si-a petrecut ziua de nastere la , alaturi de tatal lui.

Potrivit ziarului National, Cornelus i-a facut tatalui sau o surpriza, vizitandu-l alaturi de viitoarea nora.

se afla in recuperare la dupa ce a suferit o operatie de bypass.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere. Serghei Mizil a fost invitat special: „Cand ești pe val...” / VIDEO

18:11, 30.05.2024 - Irinel Columeanu și-a sarbatorit ziua de naștere! Fostul afacerist s-a distrat de minune. Serghei Mizil, care a fost invitat special la petrecere, a facut declarații in exclusivitate pentru Antena Stars.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Bogdan de la Ploiesti, zi de naștere atipica! A petrecut cu vulturul in brațe! Cum și-a facut apariția și Cristina Pucean / FOTO

13:20, 24.05.2024 - Bogdan de la Ploiesti a avut o zi de naștere atipica! Cantarețul de manele a petrecut cu vulturul in brațe. Iata cum și-a sarbatorit artistul ziua de naștere, dar și cum și-a facut apariția Cristina Pucean!

Știrile Antena Stars. Cornel Tabacaru a implinit 73 de ani. Cum a petrecut afaceristul de ziua lui de naștere: "Am prieteni..." / VIDEO

15:50, 23.05.2024 - Pe data de 22 mai, Cornel Tabacaru a implinit 73 de ani. Afacerisul a declarat, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Știrile Antena Stars, ca a fost sarbatorit de doua ori. Prima data de familie, iar apoi a avut parte de o petrecere cu prietenii.

Marina Nițoiu și-a petrecut ziua de naștere in Tenerife

00:05, 04.04.2024 - Zilele de naștere ale Marinei Nițoiu se transforma mereu in mini-vacanțe de neuitat! Aceasta de cand a trecut strictețea din pandemia Covid, pentru ca in acea perioada buzoianca a suferit foarte mult ca nu a putut petrece cu cei dragi momentele sale aniversare. „In ultimii ani nu mi-am putut sarbatori…

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!


Ce parere ai despre aceasta stire?