Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a vrut să se retragă din fotbal după ce i-a murit soția. Mărturii cutremurătoare ale omului care i-a promovat pe ieșeni în Superligă

Publicat:

Continue reading Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a vrut sa se retraga din fotbal dupa ce i-a murit soția. Marturii cutremuratoare ale omului care i-a promovat pe ieșeni in Superliga at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele din SuperLiga, daramat: „Niciodata nu credeam ca voi ajunge aici!” » Anunț de impact: „M-am dus sa vorbesc cu jucatorii in vestiar”

14:10, 02.05.2024 - Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași, a intervenit telefonic la GSP Live și a analizat parcursul echipei din acest sezon # Moldovenii ocupa ultimul loc in Superliga, cu doua etape inainte de finalul sezonului, insa Șfaițer nu arunca inca prosopul # Președintele ieșenilor pune rezultatele…

Superliga de fotbal. Trei partide se joaca in Duminica Floriilor

10:31, 28.04.2024 - Trei partide din Superliga de fotbal se joaca in Duminica Floriilor. O partida, CFR Cluj-Sepsi Sf.Gheorghe, face parte din play-off-ul campionatului. In play-out se joaca meciurile Oțelul Galați-Hermannstadt și Poli Iași-UTA Arad.Prima partida a zilei este cea de la Galați.

Unirea Slobozia a castigat la Mioveni si a promovat in premiera in prima liga. Cum s-au bucurat jucatorii lui Adrian Mihalcea VIDEO

22:05, 24.04.2024 - Unirea Slobozia a promovat in premiera in Superliga de fotbal a Romaniei, dupa ce a invins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

Unirea Slobozia a castigat la Mioveni si a promovat in premiera in prima liga

21:25, 24.04.2024 - Unirea Slobozia a promovat in premiera in Superliga de fotbal a Romaniei, dupa ce a invins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

(video) „Costica nu va mai fi ca inainte”. Marturii cutremuratoare ale mamei baiatului din Grigorauca strivit de poarta de fotbal: Imi spune „nu mai suport, am sa mor, mama”

08:56, 11.04.2024 - Irina Baluța, mama copilului de 7 ani, strivit de o poarta de fotbal pe un stadion din localitatea Grigorauca, din raionul Singerei, și care se afla acum internat in stare grava la Centrul Mamei și al Copilului din Chișinau, a povestit detalii cutremuratoare despre nenorocirea produsa cu baiețelul ei.…

Superliga de fotbal: luni se desfașoara doua meciuri cu implicații in zona retrogradarii

15:05, 08.04.2024 - Doua meciuri din Superliga de fotbal se desfașoara luni. Este vorba despre Poli Iași-FC U Craiova și Oțelul Galați-Dinamo București. Ambele partide fac parte din etapa a III-a a play-out-ului, potrivit mediafax.Prima partida de luni va incepe la ora 17.30.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Un „Pitbull” pentru vestiar » Cum arata cariera de antrenor a lui lui Tony da Silva, noul tehnician al lui Poli Iași

17:06, 31.03.2024 - Tony da Silva (43 de ani) va fi noul antrenor al lui Poli Iași dupa demiterea lui Leo Grozavu, ca urmare a infrangerii cu FC Botoșani, din deplasare, scor final 2-1. Imediat dupa meciul din etapa a doua a play-out-ului, clubul din Copou a anunțat desparțirea de tehnicianul principal. La 12 ore dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?