Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Sud: O ambarcațiune de pescuit s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu o navă de realimentare; 8 morți, 2 dispăruți

Publicat:

O ambarcațiune sud-coreeana de pescuit s-a rasturnat duminica in largul coastei vestice a țarii, dupa ce s-a ciocnit cu o nava de realimentare, opt oameni fiind uciși, transmite AFP.

Vasul transporta doi marinari și 20 de pasageri atunci când o ciocnire s-a produs în apele de lânga Incheon, la vest de Seul, a precizat un oficial al garzii de coasta, într-o întâlnire cu presa.

Doi oameni sunt înca dați disparuți și o operațiune de cautare și salvare, implicând 5 elicoptere și 19 nave, este…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi oameni au murit, iar cinci sunt disparuți dupa un accident pe Dunare! O nava de croaziera s-a ciocnit de o barca cu motor

16:36, 19.05.2024 - Un tragic accident naval s-a produs sambata seara pe fluviul Dunarea, in urma coliziunii dintre o nava de croaziera și o barca cu motor. In urma impactului, doi oameni au pierit, iar alți cinci sunt dați disparuți. Echipele de salvare ungare sunt in plina desfașurare a operațiunilor de cautare.

Doi morți și 5 oameni dați disparuți dupa ce o nava de croaziera și o barca s-au izbit pe Dunare. Un barbat ranit la cap, gasit pe mal

15:11, 19.05.2024 - Doi oameni au murit și cinci sunt dați disparuți dupa ce o nava de croaziera și o barca cu motor s-au ciocnit pe fluviul Dunarea. Salvatorii ungari cautau supravietuitori duminica, scrie Reuters.

Bilanț inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

11:25, 14.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Dezastru. Zeci de morți dupa prabușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

07:56, 30.04.2024 - Un baraj s-a prabușit intr-unul din cele mai bune locuri pentru Safari, ducand la decesul a peste 40 de oameni, inclusiv copii. Catastrofa vine dupa saptamani de ploi torențiale care au devastat deja țara, ucigand aproape 100 de oameni și provocand pagube materiale extinse.

Cinci oameni, la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Suceava

08:00, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat vineri dimineața, 29 martie, in zona localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre pasageri au fost raniți, fiind transportați la spital, anunța ISU Suceava, citat de News.ro.La locul accidentului au intervenit…

Bilantul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morti. Alți aproape 100 de oameni sunt dați disparuți

22:56, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european. De asemenea, aproximativ 95 de persoane sunt…

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 

Opt morti si doi disparuti dupa ce un vas incarcat cu acid acrilic s-a rasturnat in largul Japoniei

17:11, 20.03.2024 - Opt membri de echipaj si-au pierdut viata miercuri si alti doi au fost dati disparuti dupa ce o nava cu incarcatura chimica s-a rasturnat in largul orasului Shimonoseki din vestul Japoniei, a anuntat garda de coasta locala, transmit Kyodo si Yonhap.


Ce parere ai despre aceasta stire?