Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord anunță că a lansat cu succes rachete de croazieră cu rază lungă de acțiune

Publicat:

(b1tv.ro) Coreea de Nord a declarat luni ca a lansat cu succes rachete de croaziera cu raza lunga de acțiune dezvoltate recent, primul sau test de rachete din ultimele șase luni și un nou indiciu ca o cursa de inarmare intre Coreea de Nord și Coreea de Sud se declanșeaza in , […] de Nord anunța ca a lansat cu succes rachete de croaziera cu raza lunga de acțiune apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord: testare a unui sistem lansator de multiple rachete, supervizata personal de Kim Jong-un

17:50, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supervizat personal, vineri, testarea – intr-un loc neidentificat din Coreea de Nord – a unui sistem lansator de rachete multiple de 600 mm, a anunțat in aceeași zi, inclusiv cu imagini foto, agenția oficiala de presa nord-coreeana KCNA. Imaginile foto il prezinta…

SUA pune presiune pe Germania sa trimita rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei

05:50, 26.04.2024 - Statele Unite spera ca recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei va incuraja Germania sa faca acelasi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus pana acum, a declarat joi un oficial american, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Ucraina anunța atacuri in premiera de la inceperea razboiului: Va folosi rachete din SUA, cu raza de acțiune lunga

15:01, 25.04.2024 - Pentru prima oara dupa invazia Rusiei, Ucraina a folosit rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA. Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva Rusiei rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA, au confirmat oficiali…

BBC: Ucraina a folosit rachete cu raza lunga de acțiune, livrate in secret de SUA

08:36, 25.04.2024 - Ucraina a inceput sa foloseasca rachete balistice cu raza lunga de acțiune impotriva forțelor rusești. Faptul ca armele au fost furnizate in secret de SUA a fost confirmat de catre oficialii americani.

Marea Britanie ofera Ucrainei un nou ajutor militar, inclusiv rachete cu raza lunga de acțiune Storm Shadow

19:15, 23.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak l-a informat marti, la telefon, pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski ca Londra va trimite Kievului un nou pachet de ajutor militar, in valoare de 500 de milioane de lire sterline (580 de milioane de euro), care va include mai ales vehicule blindate și rachete cu…

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Germania blocheaza livrarea de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina: Scholz scoate la inaintare opoziția populației!

11:25, 06.03.2024 - Marea majoritate a cetatenilor germani sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa. Doar 28% dintre persoanele chestionate s-au aratat…


Ce parere ai despre aceasta stire?