Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de doi ani, agresat sexual de tatăl său. Bărbatul din Maramureș a fost arestat preventiv

Publicat:

Un barbat din Seini, Maramureș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv, pentru ca și-a agresat sexual copilul de doar doi ani. Micuțul a fost supus unui examen medico-legal.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adolescenta de 16 ani, violata de un fost primar! Barbatul a fost arestat preventiv: caz șocant la Botoșani

10:10, 05.04.2024 - Totul s-a intamplat la sfarșitul saptamanii trecute, cand fata a fost ademenita de fostul edil sa faca cumparaturile la magazinul din sat pe care el il deține. Fara sa se gandeasca la vreun pericol, tanara a mers acolo. In momentul in care a intrat in magazin, agresorul s-a și napustit asupra ei. Copil…

El și-a agresat concubina PETROVA: Arestat preventiv pentru incalcarea ordinului de protecție provizoriu.

21:25, 29.02.2024 - In atenția celor care cred ca ordinul de protecție emis de polițiști in cazul unei agresiuni este ”floare la ureche” și se poate incalca fara prea mult stres. Asta a facut și un barbat din Petrova care dupa ce și-a agresat concubina cu care are copii, polițiștii au emis ordin de protecție. Numai ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?