Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copiii nevaccinaţi sunt aşteptaţi de urgenţă la maternităţi şi medicii de familie. Au venit vaccinurile lipsă

Publicat:

a alocat judetului Arad 5200 doze vaccin BCG si 3531 doze vaccin hexavalent (Hexacima). Incepand de marti, vaccinurile vor fi distribuite in tot judetul, iar la maternitati vor ajunge si vaccinurile anti hepatitice B, pe langa  cantitatile deja existente de vaccin ROR si vaccin antigripal. Toate vor fi administrate gratuit in cadrul Programul national de vaccinare.

Vaccinul BCG (vaccin impotriva tuberculozei) a fost distribuit in toate maternitatile, iar recuperarea vaccinarii sugarilor se face prin ambulatoriile de neonatologie ale spitalelor unde s-au nascut.…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții au ajuns sa NU mai declare infecția cu rujeola medicului de familie! Situație alarmanta

08:45, 08.05.2024 - Rujeola apare, spun medicii, din cauza faptului ca cei mici nu sunt vaccinați. La fel, sunt foarte multe mame nevaccinate. Un record de cazuri a fost inregistrat recent in județul Gorj. Situația este atat de disperata incat reprezentanții DSP au susținut o campanie de vaccinare in localitațile defavorizate.…

ANALIZA | Haos in campania de vaccinare antigripala 2023-2024. Ministerul nu are date despre 700.000 de doze ieșite din farmacii. „Mulți l-au administrat la o asistenta pe scara blocului”

12:00, 04.05.2024 - Modificarile legislative realizate de Ministerul Sanatații in domeniul vaccinarii antigripale, la finalul anului trecut, nu par sa fi avut rezultatele scontate. In campania de imunizare 2023-2024 s-au inregistrat doar 1,1 milioane de vaccinari, o scadere cu aproape 30% fața de acum cinci ani și cu 70%…

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

A aparut un nou val de viroze respiratorii in Romania! Recomandarile medicilor pentr sanatate: ”Ne-a pus foarte mari probleme”

09:50, 04.04.2024 - Este alerta in Romania! Medicii se confrunta cu un nou val de viroze respiratorii in spitalele din Romania. Vestea proasta este ca sunt din ce in ce mai multe forme grave. Iata ce recomandari au specialiștii pentru a sta departe de problemele de sanatate.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.


Ce parere ai despre aceasta stire?