Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Contract de muncă. Detaliul pe care trebuie să îl știi neapărat

Publicat:

In perioada de proba, angajații au aproape aceleași drepturi ca și angajații permanenți.

Cu toate acestea, exista si diferențe intre angajații permanenți și cei care se afla in perioada de proba, mai exact pentru cei din urma contractul de munca poate inceta mai ușor.

Astfel ca relațiile de munca in perioada de proba pot inceta in urma unei simple notificari, scrie dcbusiness.ro.

Mai multe despre notificare și ce se precizeaza in puteți citi pe DCBUSINESS.RO.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Codul Muncii 2024: O noua perioada ar putea fi considerata vechime in munca. Propunere legislativa

12:01, 09.05.2024 - Codul Muncii 2024: O noua perioada ar putea fi considerata vechime in munca. Propunere legislativa Codul Muncii 2024: O noua perioada ar putea fi considerata vechime in munca. Propunere legislativa O noua propunere legislativa recent inregistrata la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea in procedura…

Specialiștii in dreptul muncii considera justa decizi instanței care a scapat Magazinul Unirea de angajatul-fantoma. Ce trebuie sa știi despre contractul de munca in perioada de proba

17:21, 05.04.2024 - Specialiștii in dreptul muncii apreciaza ca justa decizia Curții de Apel București prin care Unirea Shopping Center S.A. (Magazinul Unirea) a reușit sa scape de “angajatul-fantoma” Gheorghe Sima, care timp de aproape șapte ani a incasat un salariu foarte bun de la societatea comerciala, fara a presta…

Minivacanța de Paște va fi de 6 zile! Cine nu beneficiaza?

10:10, 03.04.2024 - In acest an, angajații romani vor avea mai multe zile libere cu ocazia sarbatorilor de Paște ortodox. Perioada este legata cu sarbatoarea de 1 Mai, prin decizie a Guvernului. Minivacanța de Paște 2024 pentru angajații bugetari și cei din privat, in funcție de decizia firmelor, va fi de șase zile. Va…

Ce tipuri de sporuri exista in Codul Muncii. Tot ce trebuie sa stie un angajat

18:05, 30.03.2024 - Orice angajat de la noi din țara trebuie sa știe ce tipuri de sporuri exista in Codul Muncii. Pe salariul de baza, angajații mai pot fi recompensați de catre angajator, pentru munca suplimentara prestata și cu sporuri. Raportat la tipul de munca pe care o presteaza, angajații pot sa incaseze chiar și…

Lista actualizata a posturilor din invațamant

21:40, 21.03.2024 - Ministerul Educației a publicat vineri seara, pe data de 15 martie, lista actualizata a posturilor disponibile pentru Titularizare 2024 in invațamantul preuniversitar. Potrivit anunțului oficial, lista posturilor va mai fi actualizata in perioada urmatoare, pentru a reflecta modificarile sau adițiile…

Angajații pot avea 10 zile libere in plus. Cine beneficiaza de acest drept?

10:21, 05.03.2024 - Modificarea adusa articolului 152.2, introdus prin Legea nr. 283/20203 permite salariaților sa lipseasca de la locul de munca atunci cand apar situații grave provocate de boli sau de accidente. Totuși, perioada de absența nu poate depași 10 zile lucratoare intr-un an calendaristic. Angajatii au dreptul…

Munca de acasa ține angajații sanatoși și mai productivi. Expert: „In definitiv, este important sa vorbeasca rezultatele, nu prezența fizica”

06:20, 20.02.2024 - Munca de la domiciliu are beneficiile și dezavantajele ei. De obicei, angajații care lucreaza de acasa sunt mai sanatoși și mai puțin stresați. Ei insa socializeaza foarte puțin și au tendința sa fumeze mai mult.

Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere

08:45, 14.02.2024 - In 2024, Codul Muncii a suferit modificari semnificative, oferind angajaților doua zile libere legale suplimentare și reducand intervalul de timp in care aceștia pot lua pauza. Potrivit noilor dispoziții ale Codului Muncii, incepand cu anul 2024, cetațenii romani beneficiaza de doua zile libere adiționale…


Ce parere ai despre aceasta stire?