Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul mondial de fructe și legume este mai mic decât cantitatea minimă recomandată

Publicat:

Spuneam in numarul trecut al revistei ca, sub forma unei masuri de conștientizare și educare a populației cu privire la beneficiile consumului de fructe și legume, a stabilit ca anul acesta sa fie numit Anul Internațional al Fructelor și Legumelor. Unul dintre instrumentele campaniei de promovare este și un studiu intocmit de specialiștii Comisiei in care se prezinta, printre alte informații importante, și statistici cu privire la consumul de fructe și legume. In randurile urmatoare prezentam aceste date. Ce spun statisticile Potrivit statisticilor, la nivel mondial consumam…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

STOP Ursula von der Leyen! George Simion propune un memorandum al partidelor conservatoare din UE pentru a nu o vota din nou la șefia CE

00:05, 29.04.2024 - Simion a facut propunerea la Conferinta Internationala "Make Europe Great Again" organizata de AUR, care a avut loc, sambata si duminica, la Palatul Parlamentului."Au fost zile interesante, sper ca ati avut experiente frumoase la Bucuresti. Eu am intalnit foarte multi prieteni, mi-am facut alti prieteni.…

Un nou antibiotic conceput pentru a contracara rezistența antibacteriana, autorizat de Comisia Europeana

16:41, 23.04.2024 - Un nou antibiotic conceput pentru a contracara rezistența antibacteriana, una dintre cele mai mari amenințari la adresa sanatații cu care se confrunta in prezent UE, a fost autorizat, in 22 aprilie, de Comisia Europeana, transmite  Euronews . Emblaveo, dezvoltat de Pfizer și aprobat de Comisia Europeana,…

„Cutia neagra” pentru mașini devine obligatorie, in Romania. Ce este și cum se folosește EDR

13:45, 23.04.2024 - Autoritațile europene au decis ca, din vara acestui an, „cutia neagra” pentru mașini sa fie montata obligatoriu pe toate mașinile noi. Iata ce este EDR și cum va fi folosit acest dispozitiv. Pentru a analiza mai ușor cum s-a produs un eveniment rutier, Comisia Europeana a decis sa introduca un nou tip…

OMS anunta o probabila extindere a alertei cu privire la un sirop de tuse pediatric. Substanta corelata cu moartea a zeci de copii

17:20, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca este probabil sa extinda avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit in Nigeria in cursul saptamanii trecute, transmite vineri Reuters, citata de Agerpres.

Siegfried Muresan: Comisia Europeana a inaintat propunerea mea privind integrarea graduala a Republicii Moldova la Piata Unica Europeana

18:55, 20.03.2024 - „Propunerea face parte din comunicarea Comisiei Europene privind reformele necesare inaintea extinderii Uniunii Europene. Este o propunere foarte buna pe care, ca presedinte al Delegatiei Parlamentului European pentru relatiile cu Republica Moldova,  am prezentat-o inca de acum doi ani, dinainte de…

Comisia Europeana a solicitat statelor membre sa renunțe la ora de vara. Ce a decis Romania

04:40, 04.03.2024 - In Romania, trecerea la ora de vara pentru anul 2024 se va efectua conform tradiției in ultima duminica a lunii martie, ceea ce implica ajustarea ceasurilor cu o ora inainte, de la 3:00 la 4:00 dimineața. In ciuda solicitarilor Comisiei Europene adresate statelor membre de a elimina practica schimbarii…

De ce sunt peste 1 miliard de obezi la nivel mondial?

10:01, 03.03.2024 - Peste un miliard de persoane la nivel global sunt considerate in prezent obeze, afectiune asociata cu un risc crescut pentru numeroase probleme de sanatate, potrivit unor estimari actualizate realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Obezitatea este atat de prevalenta incat a devenit mai frecventa…

Inca 650 de cazuri noi de pojar in ultima saptamana in Romania

18:00, 21.02.2024 - Rujeola se raspandește rapid in toata lumea, iar Organizația Mondiala a Sanatații este ingrijorata avand in vedere ca anul trecut au fost raportate 306.000 cazuri de pojar, ce reprezinta o creștere de 79% intr-un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?