Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consuela di Monaco, acuzată de o fostă prietenă că minte și are o relație cu un om bogat. Cum se apără bruneta: "Este o trădătoare" / VIDEO

Publicat:

Consuela di Monaco este intr-un plin scandal cu una dintre cele care in trecut se numea chiar prietena ei, asta dupa ce a fost acuzata ca minte și ca are o relație cu un barbat potent din punct de vedere financiar. Ei bine, iata cum a reacționat bruneta, dar și cum se apara in exclusivitate la !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Andreea Raicu, despre motivul pentru care nu are o relatie. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Libera! Nu vreau sa supar pe nimeni”

13:06, 21.03.2024 - Fosta prezentatoare TV nu este implicata in nicio relație amoroasa la momentul actual, fapt ce a starnit unele curiozitați in spațiul public. Frumoasa vedeta a dezvaluit ca, dupa multe provocari, a reușit sa se regaseasca. De ce Andreea Raicu nu are iubit, de fapt. Foto Andreea Raicu sta departe de…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Star Matinal. Cat timp a fost Larisa Iordache prietena cu logodnicul ei. Unde a vazut-o Cristian Chirița pe sportiva prima oara: „Mi s-a parut foarte mult” / VIDEO

10:35, 23.02.2024 - Larisa Iordache a dezvaluit cat timp a fost prietena cu logodnicul ei. Unde a vazut-o Cristian Chirița pe sportiva pentru prima oara, de fapt. Ce au marturisit cei doi, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?